Sport

S-a aflat dialogul dintre Khabib si McGregor din timpul luptei anului! “Hai să vorbim acum! Vorbește!”

13.10.2018 | 21:31
Sa aflat dialogul dintre Khabib si McGregor din timpul luptei anului Hai sa vorbim acum Vorbeste

La aproape o săptămână de la gala UFC s-a aflat și dialogul dintre Khabib si McGregor care a avut loc chiar în timpul luptei anului! Rusul a luat meciul drept ocazia perfectă pentru a se răzbuna pentru toate declarațiile făcute de irlandez înainte de startul bătăliei. Astfel, acesta a țipat la adversarul său de mai multe ori în timp ce îl lovea pe irlandez.

“Hai să vorbim acum! Vorbește! Vorbește acum!”,  i-a zis Khabib în mai multe rânduri lui McGregor printre zecile de pumni pe care îi căra cu nemiluita irlandezului. “Sunt doar afaceri” , i-a răspuns McGregor, încercând să-l calmeze pe rus. A fost imposibil de făcut lucrul acesta. Khabib s-a dezlănțuit în cușcă și a încheiat meciul în runda a patra când l-a strangulat pur și simplu pe McGregor.

S-a aflat dialogul dintre Khabib si McGregor din timpul luptei anului!

Și afaceri au și fost pentru Connor McGregor care a pierdut fără drept de apel lupta cu Khabib Nurmagomedov, dar s-a umplut de bani. Este mai bogat cu 53 de milioane de dolari după ultima gală UFC. Culmea este că adversarul său, rusul Khabib a primit numai două milioane de dolari, deși a reușit să câștige meciul. McGregor a fost însă departe de rețeta meciului cu Floyd Mayweather care i-a adus o sumă uriașă în conturi.

“E o afacere-record foarte gustoasă. Cu Mayweather am strâns o sumă cu 9 cifre, dar acum suntem pe aproape. E una bună, de 8 cifre, cam la jumătate”, a spus irlandezul cu puţin timp înainte să urce în cuşcă pentru lupta cu rusul Khabib. De remarcat că suma pe care a luat-o Connor McGregor a fost cea mai mare plătită vreodată în MMA, irlandezul devenind în acest moment cel mai bine plătit luptător din acest sport.
Specialiștii UFC au precizat că a fost pentru prima oară când McGregor a părăsit cușca dominat de la un capăt la celălalt al luptei. Irlandezul a fost umilit de rusul Khabib, dar a anunțat că nu se retrage.
* 4 runde a ținut partida dintre McGregor și Khabib