Fotbal international

S-a aflat motivul pentru care Coutinho are o formă slabă la Barcelona! Brazilianul stă într-o casă “blestemată”

03.04.2019 | 17:04
Sa aflat motivul pentru care Coutinho are o forma slaba la Barcelona Brazilianul sta intro casa blestemata

Coutinho nu trece prin cea mai bună perioadă a carierei la Barcelona, iar zvonurile unei plecări de pe “Camp Nou” au început să apară în ultimele zile. Jurnaliştii de la ESPN au venit cu un motiv al prestaţiilor slabe ale brazilianului. Mai exact, vila în care stă fotbalistul de 26 de ani este una “blestemată”.

În ce casă locuieşte Coutinho de când joacă la Barcelona

După ce s-a transferat la Barcelona, Philippe Coutinho a pornit în căutarea unei case în care să locuiască. Luis Suarez i-a sărit în ajutor şi i-a cumpărat o vilă în Castelldefels, o localitate aflată la 30 de minute de Barcelona. Casa a fost una cu ghinion pentru o serie de fotbalişti ai catalanilor, iar totul a început cu Cesc Fabregas.

În ianuarie 2014, Cesc Fabregas a cumpărat vila şi a locuit câteva luni, până la transferul la Chelsea. Thomas Vermaelen i-a luat locul în vara aceluiaşi an, când a ajuns pe “Camp Nou” de la Arsenal. Fundaşul belgian a suferit o serie de accidentări şi a fost împrumutat la AS Roma în sezonul 2016-17. Revenit la Barcelona, fotbalistul de 33 de ani s-a mutat în altă casă, dar în actualul sezon a jucat doar 11 meciuri în tricoul blaugrana. Andre Gomes, adus de la Valencia, a stat, la rândul lui, în vila din Castelldefels, însă nu a reuşit să convingă în tricoul Barcelonei.

S-a aflat motivul pentru care Coutinho are o formă slabă la Barcelona
S-a aflat motivul pentru care Coutinho are o formă slabă la Barcelona

Coutinho vrea să plece de la Barcelona

Cumpărat de la Liverpool în schimbul a 135.000.000 de euro, Coutinho nu a confirmat la Barcelona şi vrea să plece de pe “Camp Nou”. Guillem Balague, cunoscut jurnalist spaniol, a vorbit despre situaţia brazilianului.

“E cuvântul (n.r. depresie) care circulă în vestiar şi în anturajul echipei. Nimeni nu se gândeşte că nu poate juca în rolul dat de Valverde, dar toţi simt că nu mai iese din starea melancolică. Liverpool nu este interesată să-l readucă pe Anfield, nici alt club englez, având în vedere cât ar costa. Dar Coutinho e nemulţumit şi a mărturisit colegilor din naţională că ar fi dispus să plece ca să joace mai mult şi să-şi arate valoarea”, a declarat Guillem Balague.