Sport

S-a aflat motivul pentru care Khabib Nurmagomedov a sărit din cușcă. Cine l-a insultat

07.10.2018 | 11:59
Sa aflat motivul pentru care Khabib Nurmagomedov a sarit din cusca Cine la insultat
S-a aflat motivul pentru care Khabib Nurmagomedov a sărit din cușcă
ADVERTISEMENT

Khabib Nurmagomedov a dat lovitura la gala UFC 229 și l-a învins prin strangulare pe Conor McGregor, într-un meci la finalul căruia am avut parte de evenimente reprobabile. 

Khabib a sărit din cușcă direct în mijlocul staff-ului lui McGregor, după ce Dillon Danis, unul dintre oamenii alături de care luptătorul irlandez se antrenează zilnic, l-ar fi insultat. Între timp, în octagon, McGregor s-a luat la pumni pe gard cu un om din staff-ul lui Khabib. Alte trei persoane au urcat apoi în octagon și l-au lovit pe McGregor, forțele de ordine făcându-și apariția la timp pentru a calma spiritele.

ADVERTISEMENT

Dana White, președintele UFC, nu i-a mai acordat centura lui Nurmagomedov la final, având ulterior o reacție controversată: „Khabib a sărit ca o maimuță din cușcă”.

Joe Rogan, announcer-ul din UFC, a dezvăluit ulterior motivele care au dus la aceste evenimente deloc plăcute din cadrul galei UFC 229.

ADVERTISEMENT

Motivul pentru care Khabib Nurmagomedov a sărit din cușcă

„Nu a fost premeditat. A venit pe moment. Cred că acum Conor va fi socotit drept o victimă, iar Khabib va avea mari probleme să mai obțină viza. E foarte dezamăgitor ce s-a întâmplat și nu-mi vine să cred că era nevoie de mai multă securitate decât am avut la această gală.

Nu am auzit ce i-a spus, dar Dillon Danis l-a insultat pe Khabib. Acesta a fost motivul pentru care Nurmagomedov a sărit din cușcă. Nu mi-a venit să cred când s-a întâmplat când l-am văzut sărind direct în mulțimea din jurul octagonului” – a spus Joe Rogan după meci.

ADVERTISEMENT

„Khabib și-a distrus victoria. Poveștile, percepția publicului, toate vor fi de partea lui McGregor. Vor spune că a fost atacat și tuturor o să le pară rău pentru el. În final, Conor îți poate lăsa impresia că a câștigat acest meci– a spus Michael Bisping, luptător în circuitul UFC.