Fotbal international

S-a aflat motivul pentru care nu a ajuns Antonio Conte la Real Madrid! Ce a cerut italianul

02.11.2018 | 08:12
Sa aflat motivul pentru care nu a ajuns Antonio Conte la Real Madrid Ce a cerut italianul
ADVERTISEMENT

Fostul președintele al clubului Real Madrid, Ramon Calderon, a dezvăluit motivul pentru care antrenorul Antonio Conte nu a ajuns pe banca tehnică a ”galacticilor”. Tehnicianul italian a negociat cu Florentino Perez după demiterea lui Julen Lopetegui, dar cererile sale nu au fost acceptate de boss-ul de pe Santiago Bernabeu.

”Conte a cerut un contract pe trei ano, să vină cu cinci persoane în staful tehnic și să aibă mână liberă la transferuri. Dar, Florentino Perez nu a fost dispus să accepte aceste cereri”, a declarat Ramon Calderon într-o emisiune la postul de radio BBC.

ADVERTISEMENT

Motivul pentru care Antonio Conte nu a ajuns la Real Madrid: ”Seamănă cu Jose Mourinho”

Fostul președinte al clubului Real Madrid a mai spus că în opinia sa Antonio Conte nu ar fi antrenorul potrivit pentru ”galactici”: ”Nu cred că Antonio Conte este antrenorul pe care oamenii de pe Bernabeu îl așteaptă. Seamănă cu Jose Mourinho, este un antrenor defensiv. În mod normal el folosește un sistem cu trei fundași centrali joacă pe contraatac. Nu asta așteaptă lumea să vadă de la Real Madrid. Perez a încercat asta cu Mourinho și nu a câștigat Champions League”.

Antonio Conte sărbătorind o victorie obținută de Chelsea Londra
Antonio Conte sărbătorind o victorie obținută de Chelsea Londra

Ramon Calderon a vorbit și de opțiunile pe care le are Florentino Perez de a aduce un antrenor renumit care să preia conducerea tehnică de la interimarul Santiago Solari: ”Mi-ar plăcea să vină Roberto Martinez, dar el este legat de naționala Belgiei. Pochettino mai are contract cu Tottenham. Președintele a luat legătura cu mulți antrenori: Martinez, Pochettino, Conte, Mourinho. Wenger ar putea fi o altă variantă, dar el lucrează pe termen lung și nu este cazul la Real Madrid acum”.

ADVERTISEMENT

Fostul președinte de la Real Madrid crede că dacă Jose Mourinho era liber de contract acum ar fi fost antrenorul ”galacticilor”. ”Mourinho este singurul antrenor pe care președintele l-a respectat și l-a susținut, chiar dacă a făcut multe lucruri greșite în opinia mea. Este un antrenor care întotdeauna i-a învinuit pe alții pentru eșecurile lui. Dacă Mourinho ar fi liber acum, el ar fi aici”, a menționat Calderon.

Julen Lopetegui a fost demis de la Real Madrid după eșecul drastic cu FC Barcelona, scor 1-5, în locul său fiind numit interimar argentinianul Santiago Solari.

ADVERTISEMENT