Sport

S-a aflat numele celui care o va antrena pe U Cluj sezonul viitor! Nu este Marius Șumudică

Ioan Ovidiu Sabău a semnat un nou contract cu Universitatea Cluj și va rămâne pe banca ”șepcilor roșii” și în sezonul viitor.
08.05.2024 | 20:48
Sa aflat numele celui care o va antrena pe U Cluj sezonul viitor Nu este Marius Sumudica
Ioan Ovidiu Sabău o va antrena pe U Cluj și din sezonul viitor. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

După ce s-a vorbit despre o posibilă venire a lui Marius Șumudică pe banca Universității Cluj, președintele clubului a anunțat cine va sta pe banca tehnică din vară.

Ioan Ovidiu Sabău rămâne pe banca tehnică a lui U Cluj

Dorința clubului de a-l aduce pe Marius Șumudică ca antrenor a fost confirmată chiar de Ioan Ovidiu Sabău, cel care o pregătește pe U Cluj în acest moment. Fostul mare internațional român anunțase chiar că este dispus să renunțe la clauza de reziliere în cazul în care nu va mai fi dorit.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă situația sa părea incertă, Ioan Ovidiu Sabău a semnat o nouă înțelegere cu clubul său de suflet și va rămâne în funcția de antrenor principal la U Cluj.

Președintele lui U Cluj: ”Sabău a semnat pe doi ani”

Anunțul a fost făcut de președintele Radu Constantea, acesta declarând că noua înțelegere pe care Sabău o are cu formația ardeleană se întinde pe următorele două sezoane.

ADVERTISEMENT

„Are contract și pentru sezonul următor, a semnat pentru doi ani. Cred că au fost cele două meciuri în care echipa a jucat bine, cu Petrolul și cel de la Galați, din Cupă.

Cred că de acolo a venit așa un recul din punctul de vedere al echipei și mental. 80 la sută din sezon a fost mulțumit de ce s-a întîmplat la U Cluj”, a explicat Radu Constantea, pentru sportpesurse.ro.

ADVERTISEMENT

Țintele lui U Cluj pentru sezonul viitor

Totodată, președintele ardelenilor a vorbit și despre transferurile dorite de U Cluj în această vară pentru a putea forța accederea în play-off-ul SuperLigii în sezonul viitor.

„Este o listă mult mai lungă de potențiali jucători pe care îi analizăm, dar ei vor lua decizia. Îi avem pe cei de care cred că avem nevoie. Nu aș vrea să vă confirm.

ADVERTISEMENT

Este o listă foarte lungă de sportivi. Este și Dennis Politic pe această listă. Dar vorbim despre o listă destul de lungă”, a precizat Radu Constantea.

ADVERTISEMENT