Life

S-a aflat numele semifinaliștilor de la Survivor România! Cine urmează să fie eliminat

Ionuț, Elena, Nede și Delea sunt semifinaliștii de la Survivor România, cel puțin așa susține o cunoscută pagină de Instagram, care s-a dovedit a nimeri toate eliminările de până acum.
28.05.2022 | 16:20
Sa aflat numele semifinalistilor de la Survivor Romania Cine urmeaza sa fie eliminat
Ionuț Popa unul din cei 4 semifinaliști de la Survivor România. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ediția din 29 mai 2022 a show-ului Survivor România, antepenultima din acest sezon, va aduce o eliminare ce va stârni multă emoție în rândul concurenților și, cu siguranță, și printre cei din fața micilor ecrane.

Blaze, eliminat de la Survivor România înainte de semifinală

Potrivit ”profeției” făcute de Viperele vesele, pagină de Instagram care a dat cele mai exacte informații din culisele Survivor România în ultimele săptămâni, cel care va pleca acasă înainte de semifinală va fi… Blaze.

ADVERTISEMENT

Alex Delea ar urma să câștige colanul pentru imunitatea personală. Toți ceilalți concurenți vor fi propuși spre eliminare. Dintre Blaze, Elena Chiriac, Alex Nedelcu și Ionuț Popa, concurentul cu cele mai puține voturi, eliminat, așadar, este Blaze.

Ionuț Popa se va transforma în primul semifinalist de la Survivor România, iar Elena Chiriac își păstrează în continuare locul, fiind singura fată rămasă în acest joc dur.

ADVERTISEMENT

Conform Viperelor vesele, eliminarea lui Blaze va smulge câteva lacrimi din partea concurenților, căci la ieșirea lui nu se vor aștepta mulți. Blaze a mai fost propus spre eliminare, însă a fost salvat mereu de cei de acasă.

Urmează All Stars!

Jocurile individuale au început de o săptămână, aducând zi de zi câte o eliminare surpriză. Ștefania Ștefan a ieșit prima, urmată de Marian Drăgulescu și Oana Ciocan.

ADVERTISEMENT

Eliminarea Ștefaniei a fost intens comentată pe rețelele de socializare. Fanii show-ului au lansat acuzații la adresa producătorilor. Au scris că nu cred că tânăra a avut cele mai puține voturi.

Trebuie precizat că Ștefania a fost propusă spre eliminare împreună cu Ionuț, a cărui notorietate e ceva mai mare. Acesta era deja cunoscut datorită participări în show-ul Ninja Warrior, difuzat în trecut tot de PRO TV.

ADVERTISEMENT

După terminarea celui de-al treilea sezon Survivor România, postul de pe Pache Protopopescu se va apuca de o ediție cu totul specială. Survivor All Stars va întruni concurenți din toate cele trei sezoane, primele două difuzate de Kanal D, dar și din rândul celor care au evoluat la Exatlon România.

Primul nume deja confirmat pentru All Stars este al câștigătorului ediției anterioare, Zannidache.

ADVERTISEMENT