Fotbal international

S-a aflat salariul lui Florin Andone la Galatasaray! A devenit cel mai bine plătit jucător român

11.09.2019 | 15:41
Sa aflat salariul lui Florin Andone la Galatasaray A devenit cel mai bine platit jucator roman

Atacantul Florin Andone a fost cedat sub formă de împrumut în acest sezon de Brighton & Hove Albion la Galatasaray Istanbul și a devenit cel mai bine plătit jucător român al momentului. Internaționalul român în vârstă de 26 de ani va avea o concurență acerbă la campioana Turciei, oficialii Cim Bom aducându-l în această vară și pe columbianul Radamel Falcao.

Florin Andone, salariu de 2,5 milioane de euro la Galatasaray

Site-ul sporx.com a scris că Florin Andone va primi un salariu anual de 2,5 milioane de euro la Galatasaray Istanbul, devenind astfel cel mai bine plătit fotbalist român. El l-a devansat pe fundașul Ștefan Radu, care primește 1,4 milioane de euro la Lazio Roma. Următorii fotbaliști români în topul încasărilor sunt Vlad Chiricheș (Sassuolo) și Răzvan Marin (Ajax Amsterdam), ambii cu câte un milion de euro, și Ionuț Radu (Genoa), cu 800.000 de euro.

Florin Andone a fost adus sub formă de împrumut pentru un sezon la Galatasaray Istanbul, turcii plătind celor de la Brighton & Hove Albion suma de 700.000 de euro. În vara viitoare, campioana Turciei are opțiune de achiziționare definitivă a internaționalului român, care a decis să plece din Premier League din cauza faptului că nu a reușit să se impună ca titular.

Florin Andone la prezentarea oficială la Galatasaray Istanbul

Andone nu va debuta în acest weekend la Galatasaray

Atacantul Florin Andone nu va putea juca pentru Galatasaray Istanbul în meciul de vineri cu Kasimpașa, din etapa a patra a campionatuui Turciei, el mai având o etapă de suspendare după ce a primit un cartonaș roșu la un meci jucat cu Brighton & Hove Albion în premier League. Internaționalul român a primit trei meciuri de suspendare, din care a efectuata două, urmând ca pe ultima să o efectueze în acest weekend la Galata.

Imediat după ce oficialii clubului Galatasaray Istanbul au anunțat aducerea lui Florin Andone, fanii i-au cerut celebrului antrenor Fatih Terim să-l titularizeze pe român. Suporterii campioanei Turciei își doresc să vadă în atac un cuplu format din fotbalistul adus de la Brighton și superstarul columbian Radamel Falcao. Andone ar putea debuta la nou echipă în Champions league, în meciul din deplasare cu FC Bruges, care este programat miercuri, 18 septembrie, de la ora 19:55.

Tags: