Simona Halep

S-a aflat! Simona Halep, mesaj emoționant către Daniel Dobre la despărțire: „Nu va supărați, sa fiți acolo pentru mine”

18.02.2020 | 00:10
Sa aflat Simona Halep mesaj emotionant catre Daniel Dobre la despartire Nu va suparati sa fiti acolo pentru mine
ADVERTISEMENT

Daniel Dobre, unul dintre oamenii care i-au fost aproape Simonei Halep în momentele grele, a dezvăluit într-un interviu acordat FANATIK ce i-a spus jucătoarea de tenis în momentul în care au întrerupt colaborarea ce dura de mulți ani.

Mesajul Simonei Halep la despărțirea de Dobre: „Să fiți acolo pentru mine”

Dobre a început colaborarea cu Halep în 2013 și, timp de șase ani, după multe episoade cu despărțiri și împăcări, cei doi s-au îmbrățișat și și-au urat succes pe mai departe.

ADVERTISEMENT

Antrenorul a rememorat momentul despărțirii de Halep și a mărturisit că au rămas apropiați.

Asta mi-a scris şi mi-a şi spus: Sper să nu vă supăraţi pe mine. Şi dacă voi mai avea nevoie, să fiţi acolo pentru mine’”, a rememorat Dobre momentul.

Cu toate acestea, Daniel Dobre a mărturisit că nu ar refuza o nouă colaborare cu cea mai titrată jucătoare de tenis din România.

ADVERTISEMENT

Bineînţeles. Nu ai de ce să spui «nu». Va depinde şi de situaţia mea profesională, familială, dar clar că în momentul acesta, cineva de calibrul Simonei, cineva cu care te-ai înţeles bine, normal că te gândeşti. Eu cred că este pe mâini bune şi n-ar avea nevoie să schimbe ceva.

Sper să aibă un sezon bun, a început bine şi m-aş bucura să ia o medalie olimpică. Partea cu Olimpiada e importantă pentru ea”, a explicat fostul antrenor al Simonei Halep.

ADVERTISEMENT

Nu a reușit ca și jucător de tenis, însă s-a făcut remarcat în antrenorat

Antrenorul în vârstă de 51 de ani are o poveste de viață impresionantă, lucru dezvăluit de FANATIK. Dobre a renunțat la cariera de jucător de tenis relativ devreme şi conform ATP, a ajuns cel mai sus pe locul 832 în lume.

Imediat după Revoluţie a plecat în Turcia şi până în 2007 a stat în străinătate, unde a practicat meseria de antrenor de tenis şi în Austria şi apoi Germania. Pe lângă Simona Halep, Dobre a antrenat-o și pe Alexandra Dulgheru, pe care a dus-o spre primele două titluri WTA ale carierei: la Varşovia, în 2009 şi 2010.

ADVERTISEMENT
  • 2 WTA este locul ocupat de Simona Halep
  • 35,852,794 de dolari a câştigat Halep din premii în carieră
  • 19 titluri WTA a câştigat Simona Halep
ADVERTISEMENT