Fotbal intern

S-a aflat suma pe care o cere FCSB pentru transferul lui Dennis Man. “Giovani nu mă lasă să dau detalii!”

09.04.2019 | 12:58
Sa aflat suma pe care o cere FCSB pentru transferul lui Dennis Man Giovani nu ma lasa sa dau detalii

Gigi Becali speră să dea lovitura cu Dennis Man, unul dintre cei mai valoroși jucători din lotul FCSB-ului, iar acum s-a aflat suma pe care o cere latifundiarul din Pipera pentru transferul fotbalistului în vârstă de 20 de ani. Dennis Man a fost urmărit la meciul dintre FCSB și Universitatea Craiova, scor 3-2, de impresarul Pini Zahavi și tatăl lui Neymar.

S-a aflat suma pe care o cere FCSB pentru transferul lui Dennis Man

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a dezvăluit că Dennis Man ar urma să prindă un transfer în Anglia sau Italia, iar mutarea să fie intermediată de Giovani Becali, vârsul patronului de la FCSB. Mai mult, fostul șef de la LPF susține că Gigi Becali ar cere peste 20.000.000 de euro pentru atacantul în vârstă de 20 de ani.

“Impresarii au venit pentru Man. Când au venit ei, Man a făcut cel mai bun joc de anul acesta. Dacă mai face 2 sau 3 astfel de jocuri, cred că se duce în Anglia sau în Italia. E curtat din ambele părți. Eu știu lucruri concrete, dar Giovani mi-a zis să nu vorbesc, nu am acceptul lui să le dezvălui. Nu știu dacă prețul cerut de FCSB este cel corect, dar știu că este peste 20 de milioane de euro”, a spus Dumitru Dragomir, conform Pro X.

Dennis Man, Ioan Hora și Junior Morais la meciul FCSB – Hermannstadt

Cota lui Dennis Man a crescut enorm

Dennis Man a fost cumpărat de FCSB de la UTA Arad în septembrie 2016, iar Gigi Becali a plătit aproximativ un milion de euro pentru atacantul în vârstă de 20 de ani. Acesta a semnat un contract valabil până pe 30 iunie 2022 cu vicecampioana României, iar în sezonul 2018 – 2019 din Liga 1 Betano a jucat în 27 de meciuri și a înscris 8 goluri.

Dennis Man este cotat de site-urile de specialitate la 4,5 milioane de euro, valoarea sa crescând enorm. În momentul în care a fost cumpărat de Gigi Becali de la UTA Arad, internaționalul român era cotat de Transfermarkt la 200.000 de euro. În sezonul 2018 – 2019, Dennis Man are și cinci meciuri în preliminariile Europa League, unde a înscris un gol.