Life

S-a aflat tot adevărul. De la ce a pornit cearta dintre Raluca Dumitru și Viviana Sposub la Bravo ai stil!

Marea finală de la Bravo, ai stil! se apropie, iar conflictele dintre concurente sunt din ce în ce mai dese. Raluca Dumitru a dezvăluit de ce s-a certat cu Viviana Sposub.
28.01.2022 | 17:28
Sa aflat tot adevarul De la ce a pornit cearta dintre Raluca Dumitru si Viviana Sposub la Bravo ai stil
De la ce a pornit cearta dintre Raluca Dumitru și Viviana Sposub la Bravo ai stil! Sursă foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

În ultima perioadă, iubita lui George Burcea s-a certat cu mai multe concurente. Acestea spun că se victimizează pentru a atrage simpatia telespectatorilor.

Încă de când au intrat în concurs, Raluca Dumitru și Viviana Sposub s-au apropiat și se părea că se înțeleg bine. Totuși, au ajuns să se certe destul de urât.

ADVERTISEMENT

Raluca Dumitru a explicat de la ce a pornit totul.

S-a aflat tot adevărul. De la ce a pornit cearta dintre Raluca Dumitru și Viviana Sposub la Bravo ai stil!

Finala Bravo, ai stil! se apropie, iar tensiunea este din ce în ce mai mare. Concurentele încep să cedeze, iar conflictele dintre ele s-au înmulțit. Cele mai multe au luat-o la ochi pe Viviana Sposub, spunând că se victimizează pentru a atrage atenția.

Iubita lui George Burcea părea că se înțelege bine cu Raluca Dumitru, dar chiar și așa au ajuns să se certe în timpul filmărilor. Bruneta a decis să spună tot adevărul.

ADVERTISEMENT

“Ea singură a spus că este o fire vulcanică, doar că se controlează foarte mult. Sunt persoane care își doresc să fie foarte serioase, foarte calme, foarte blânde la televizor și poate nu se exprimă exact așa cum simt, cum fac eu.

Din cauza asta mi s-a adus de foarte multe ori la cunoștință că am ceva cu ea sau că arunc săgeți.

ADVERTISEMENT

Dar, a fost un moment în care Viviana și-a pierdut și ea controlul și poate nu s-a mai abținut și a răbufnit nervos la o discuție cu mine”, a declarat Raluca Dumitru în emisiunea WOWnews. 

Ce fel de relație au Viviana Sposub și Raluca Dumitru

Cele două concurente s-au apropiat în timpul filmărilor, dar Raluca Dumitru spune că nu sunt prietene. Chiar și așa, aceasta a declarat că o va ajuta pe iubita lui George Burcea ori de câte ori va avea nevoie.

ADVERTISEMENT

“Nu a fost o prietenie. Noi suntem cunoștințe. Eu și în momentul de față vorbesc cu Viviana, dacă pot să o ajut cu ceva, o ajut”, a mărturisit Raluca Dumitru.

Semifinala concursului va avea loc sâmbătă, 29 ianuarie 2022, iar finala este programată pentru data de 4 februarie 2022.

ADVERTISEMENT