Life

S-a aflat următoarea eliminare de la Survivor 2023! Dezvăluiri din culisele emisiunii: “Certați-vă, din nou!”

S-a aflat următoarea eliminare de la Survivor 2023. Ea este concurenta care pleacă acasă, iar ei vor fi cei patru semifinaliști ai show-ului.
21.05.2023 | 16:55
Sa aflat urmatoarea eliminare de la Survivor 2023 Dezvaluiri din culisele emisiunii Certativa din nou
S-a aflat următoarea eliminare de la Survivor 2023. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Care este următoarea eliminare de la Survivor 2023? Mulți se întreabă acest lucru, având în vedere că marea finală a show-ului de la Pro Tv bate la ușă. Iată că s-a aflat numele concurentului care va pleca acasă, dar și numele semifinaliștilor.

S-a aflat următoarea eliminare de la Survivor 2023

Viperele Vesele au aflat următoarea eliminare de la Survivor 2023. Este vorba despre o concurentă din echipa Războinicilor, pe care mulți credeau că o vor vedea în marea finală. Tot ea a avut și simbolul imunității, primit de la Andreea Moromete. 

ADVERTISEMENT

După cum ați ghicit deja, este vorba despre Alexandra Porkolab. Viperele Vesele spun că ea va fi următoarea eliminată de la Survivor România. Astfel, concurenții care ajung în semifinala Survivor 2023 sunt Alexandra Ciomag, Andrei Krișan, Dan Ursa și Carmen Grebenișan.

Sursa citată are însă și alte detalii interesante despre show-ul de la Pro Tv. S-a aflat cum ajung să se certe concurenții, dar și care sunt conflictele reale de la Survivor 2023. Se pare că pe unii concurenți, producătorii i-ar obliga să se certe.

ADVERTISEMENT

Cum ne dăm seama care sunt certurile reale și cele fake? Viperele Vesele spun că orice discuții surprinse în apă, în junglă, ori pe plajă sau în zona barăcii unde locuiesc concurenții sunt ”fake reality”. Iar în spate stă destulă muncă.

Mai exact, s-ar părea că uneori sunt filmate chiar și până la cinci duble, astfel încât momentul să fie unul cât se poate de real. Deși unii concurenți poate nu își doresc asta, producătorii ar pune presiune pe ei și i-ar încuraja să se certe.

ADVERTISEMENT

O ceartă extrem de mediatizată de altfel a fost cea dintre Vica Blochina și Bianca Patrichi. Astfel, concurenții ar fi fost recompensați cu un meniu pe măsură. Acesta ar fi și motivul pentru care unii dintre ei ajung să se întoarcă acasă cu mai multe kilograme decât au plecat, arată sursa citată.

Adevărul despre certurile de la Survivor România 2023

”Atât în camp, cât și în fake camp (locul unde dorm concurenții după consilii, dacă acele consilii depășesc ora 17.00), există doar câte o singură cameră fixă, legată de un pom, care captează sunetul și imaginile DOAR din zona respectivă, cameră care surprinde, de altfel, și SINGURELE discuții/certuri/scandaluri reale din această emisiune. Așadar, singurele imagini și discuții neregizate sunt cele care au loc în baracă.

ADVERTISEMENT

Orice discuție “surprinsă” pe plajă, în apă, în junglă, pe sau sub un palmier, oriunde pe insulă, în afara zonei barăcii, reprezintă, asa cum și producătorii o numesc, fake reality.

Dacă producătorii sesizează pe imaginile camerei fixe că au existat discuții între concurenți, se trimite o echipa de filmare și se reiau acele discuții/certuri/scandaluri, spunându-li-se concurenților “Certați-vă, din nou, filmăm fake reality”, chiar dacă, de multe ori, concurenții se și împacau, până la venirea echipei de filmare”, precizează Viperele Vesele, pe pagina oficială de Instagram.

Sursa citată mai menționează că o surpriză din această săptămână de la Survivor 2023 este reîntoarcerea unor concurenți pe insulă. În Republica Dominicană se întorc foștii concurenți pe 22 mai, excepție făcând Maria Constantin, Sebastian Dobrincu și Vica Blochina.

ADVERTISEMENT