Simona Halep

La ce oră se joacă semifinalele la WTA Dubai! Anunţul organizatorilor

21.02.2019 | 18:12
La ce ora se joaca semifinalele la WTA Dubai Anuntul organizatorilor

Organizatorii turneului WTA Dubai au anunțat ora de start a meciurilor din semifinale. Jucătoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numărul 3 și locul 2 WTA, joacă la această oră cu Belinda Bencic în sferturile de finală, iar apoi va avea loc ultimul duel pentru careul de ași, între Elina Svitolina și Carla Suarez Navarro.

Primul sfert de finală de la turneul de categorie Premier 5 din capitala Qatarului a adus și prima surpriză a zilei, taiwaneza Su-Wei Hsieh învingând-o pe Karolina Pliskova în trei seturi. Cehoiaca, care era o amenințare pentru locul 2 WTA ocupat de Simona Halep, a avut 5-1 în decisiv, dar apoi a pierdut șase ghem-uri la rând. În semifinale, asiatica va întâlni o altă jucătoare din Cehia, Petra Kvitova, considerată de casele de pariuri favorită la câștigarea trofeului.

La ce oră se joacă semifinalele la WTA Dubai! Anunţul organizatorilor

În cazul în care se va califica în semifinale la WTA Dubai, Simona Halep va juca vineri în sesiunea de seară, nu înainte de ora 17:00. Ea va da piept cu învingătoarea partidei dintre ucraineanca Elina Svitolina, locul 6 WTA, și Carla Suarez Navarro din Spania, poziția 26 în ierarhia mondială. Cealaltă semifinală, Su-Wei Hsieh – Petra Kvitova, va începe la ora 15:00. Românca încearcă să revină pe prima poziție în clasamentul mondial, loc pe care l-a pierdut în favoarea niponei Naomi Osaka după Australian Open 2019.

Simona Halep salută publicul de la Dubai după victoria din meciul cu Lesia Tsurenko
Simona Halep salută publicul de la Dubai după victoria din meciul cu Lesia Tsurenko

În ultimul meci al zilei de vineri ar putea evolua și Raluca-Ioana Olaru în semifinalele de dublu, dacă va obține calificarea astăzi. Olaru face perechea cu sportiva croată Darija Jurak și joacă în sferturile de finală cu perechea taiwaneză Hao-Ching Chan/Latisha Chan, cap de serie numărul 9. Adversarele din semifinale vor fi taiwaneza Su-Wei Hsieh și cehoiaca Barbora Strycova, cap de serie numărul 3, care au trecut, cu scorul de 6-2, 6-4, de Anna-Lena Groenefeld/Demi Schuurs (Germania/Olanda), favorite 8.