Fotbal intern

S-a aprins nocturna la Călăraşi pentru meciul cu FCSB din Cupa României. Foto

31.10.2018 | 09:53
Sa aprins nocturna la Calarasi pentru meciul cu FCSB din Cupa Romaniei Foto

Dunărea Călăraşi s-a pregătit intens pentru partida cu FCSB din optimile Cupei României. Consiliul judeţean a făcut toate demersurile posibile pentru a putea găzdui duelul cu vicecampioana României, iar marţi seara a fost aprinsă nocturna proaspăt instalată.

A fost pentru prima dată în istoria clubului când a fost adusă şi instalată o nocturnă, toate acestea pentru a putea primi vizita “roş-albaştrilor”. Înainte cu două zile de meci, echipa lui Dan Alexa a făcut primul antrenament după ce au fost aduse modificările Stadionului “Ion Comşa”.

S-a aprins nocturna la Călăraşi pentru meciul cu FCSB din Cupa României

La Călăraşi va fi cu adevărat o sărbătoare! Şi antrenorul clubului nou-promovat, Dan Alexa, a spus că meciul cu FCSB este un eveniment foarte important pentru localnici şi de aceea echipa sa va încerca să dea totul pentru a se califica în sferturi: ”Va fi o sărbătoare, iar noi vom încerca să ne calificăm mai departe”, a spus Alexa.

S-a aprins nocturna la Călăraşi pentru meciul cu FCSB din Cupa României! Stadionul "Ion Comşa"va fi arhiplin, după ce au fost vândute toate biletele. Imagine cu afişul evenimentului postat pe geamul de la casa de bilete
S-a aprins nocturna la Călăraşi pentru meciul cu FCSB din Cupa României! Stadionul “Ion Comşa”va fi arhiplin, după ce au fost vândute toate biletele

Florin Birşan, preşedintele celor de la Dunărea Călăraşi, a anunţat că toate biletele pentru acest duel au fost achiziţionate deja: “Partida se va juca cu casa închisă! Ne-am dorit să jucăm acasă pentru că suporterii din Călărași aveau nevoie de un astfel de meci disputat aici, în nocturnă”.

Cea mai bună participare a Dunării Călăraşi în Cupa României avea loc în stagiunea 1991 – 1992, pe când echipa antrenată acum de Alexa se afla în Divizia C şi juca în sferturile competiţiei. A fost instalată nocturna înainte de Dunărea Călăraşi – FCSB, partidă care este programată joi, 1 noiembie, de la ora 21:45. Va fi ultimul duel din optimile Cupei României, iar la finalul acestei confruntări vom afla toate echipele calificate în sferturi. Toate partidele sunt transmise în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.