ADVERTISEMENT
News

S-a aruncat din mașină în timp ce-l urmărea Poliția! Dosar penal pentru un tânăr din Constanța

Autor: Alexandru Năstase | 02.09.2020 | 13:35
S-a aruncat din mașină în timp ce-l urmărea Poliția! Dosar penal pentru un tânăr din Constanța
Mașina s-a oprit după ce a tamponat un alt autoturism. Sursa foto - replica.ro

S-a aruncat din mașină în timp ce-l urmărea Poliția! Este povestea unui tânăr din Constanța care a preferat să încerce o fază din filme, în loc să intre pe mâna oamenilor legii.

ADVERTISEMENT

Nu i-a ieșit prea bine și polițiștii l-au prins destul de repede. Maşina pe care a abandonat-o a mai mers puţin, iar la o intersecţie a intrat în plin într-un alt autoturism.

Concret, la data de 1 septembrie, în jurul orei 16.40, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un bărbat de 22 de ani, din municipiul Constanța, care a condus un autoturism pe strada Portiței din municipiul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

ADVERTISEMENT

Cum a vrut să scape un constănțean de Poliție

Conducătorul auto nu a oprit la semnalele polițiștilor, fapt pentru care s-a procedat la urmărirea acestuia. Ceea ce a urmat i-a șocat pe oamenii legii.

La un moment dat, bărbatul în cauză a sărit din vehiculul aflat în mers, care a rulat o porțiune de drum, ulterior oprindu-se într-un autoturism.

ADVERTISEMENT

În urma evenimentului s-au produs doar pagube materiale, în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală pe numele fugarului.

„Conducătorul auto nu a oprit la semnalele polițiștilor, nu a respectat nimic și chiar a sărit din vehiculul aflat în mers.

ADVERTISEMENT

Am depistat că bărbatul care a condus autoturismul pe strada Portiței din municipiul Constanța nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, informează autorităţile.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!