News

S-a aruncat în faţa trenului, după ce a ieşit din arestul poliţiei. Moarte violentă pentru un tânăr de 25 de ani, la Târgu Jiu

Un tânăr de 25 de ani s-a aruncat în fața trenului în Suceava, după ce a ieșit din arestul poliției. Impactul i-a adus moartea pe loc
12.06.2024 | 14:31
Sa aruncat in fata trenului dupa ce a iesit din arestul politiei Moarte violenta pentru un tanar de 25 de ani la Targu Jiu
A murit călcat de tren imediat după ce a scăpat din arest. S-a aruncat direct în fața locomotivei. Sursa foto: Colaj foto: gorjonline.ro / captură Facebook / Observator
ADVERTISEMENT

Un bărbat de 25 de ani din județul Suceava a fost lovit mortal de un tren la intrarea în stația CFR Târgu Jiu, conform anunțului făcut miercuri de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Gorj.

S-a aruncat în fața trenului după ce a scăpat din arest

Acesta fusese eliberat recent din arestul IPJ Gorj, unde fusese reținut pentru implicarea în furtul unei mașini de lux din Bălești. Tânărul a fost decapitat în urma impactului, cu capul rămas între șine și trupul aflat la un metru distanță.

ADVERTISEMENT

Bărbatul lucra ocazional în jurul municipiului Târgu Jiu. Cu câteva zile înainte, furase un BMW X6 de la o femeie și condusese mașina până la Severin, potrivit gorjonline.ro.

Acolo, urmărit de poliție, a provocat un accident, lovind două mașini, una dintre acestea având doi polițiști la bord. După reținerea de 24 de ore, la ieșirea din arest, s-a aruncat în fața trenului în zona pasajului din 9 Mai, Târgu Jiu, mai precizează sursa citată.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a sărit brusc din tufișurile de pe marginea șinelor

Conform IPJ Gorj, marți seara, polițiștii de la Biroul Județean Transporturi Feroviare Gorj au fost alertați printr-un apel la 112 că o persoană a fost lovită mortal de un tren la intrarea în stația CFR Târgu Jiu.

„Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, ocazie cu care au constatat că cele sesizate se confirmă, stabilindu-se faptul că, pe calea ferată, în apropierea semnalului de intrare în staţia CFR Târgu Jiu, un tren, care circula pe relaţia Craiova – Târgu Jiu, a accidentat mortal o persoană de sex masculin.

ADVERTISEMENT

La faţa locului au fost prezente echipaje din cadrul ISU şi SMURD Gorj, care au constatat decesul persoanei. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că persoana decedată este un tânăr de 25 de ani, din municipiul Fălticeni, judeţul Suceava”, informează IPJ Gorj, potrivit Știrile ProTV.

Mecanicul trenului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. El a declarat că, în apropierea semnalului de intrare în stația CFR Târgu Jiu, a văzut o persoană sărind din vegetație în fața trenului, acționând frâna de urgență și semnalele acustice, dar fără a putea evita coliziunea.

ADVERTISEMENT

Cadavrul a fost ridicat și dus la Serviciul de Medicină Legală Gorj pentru efectuarea necropsiei. De asemenea, poliția a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs tragedia.

ADVERTISEMENT