S-a autopropus Arlauskis la FCSB? "Gata! Mai mult nu vă zic!"

Gigi Becali, FCSB, CFR Cluj, Giedrius Arlauskis

Gigi Becali a recunoscut că-l place pe Giedrius Arlauskis, dar susţine că portarul lui CFR Cluj s-ar fi autopropus.

Imediat după ce l-a vândut pe Florin Niţă la Sparta Praga pentru 2.000.000 de euro, Gigi Becali a dezvăluit că-l place pe Giedrius Arlauskis, portarul lui CFR Cluj - vezi aici detalii.

Declaraţia patronului lui FCSB nu a fost pe placul tuturor, iar acesta a fost criticat de oamenii din fotbalul românesc. Astfel, Gigi Becali a ţinut să lămurească situaţia şi a lăsat de înţeles că portarul lui CFR Cluj s-ar fi autopropus. Citeşte aici toate declaraţiile lui Gigi Becali!

De ce a ajuns Becali să vorbească despre Arlauskis

"Eu niciodată nu fac lucruri neregulamentare. Dacă nu vine ceva din partea lor, a impresarilor, a părinţilor sau chiar de la ei, nu fac niciodată afirmaţii. Ca să merg mai departe. Nici prin gând nu mi-a trecut de Arlauskis dacă nu vedea din partea lor. Poate că s-a autopropus direct. Nu mai ţin minte. Şi gata, vă rog! Apoi iar îmi zic că destabilizez. Spun adevărul la TV. Dacă nu le convine, că nu mai spună.

Ce e mare lucru dacă spui adevărul. Mai mult nu vă zic. Băluţă a spus cu gura lui că în continuare clauza e 3 milioane. Eu zic că e dublu mai bine la FCSB decât la Craiova. Stai să vedem dacă este aşa", a spus Gigi Becali la un post de televiziune.