S-a autopropus Arlauskis la FCSB? “Gata! Mai mult nu vă zic!”

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
07/02/2018, 08:18
S-a autopropus Arlauskis la FCSB? “Gata! Mai mult nu vă zic!”

Imediat după ce l-a vândut pe Florin Niţă la Sparta Praga pentru 2.000.000 de euro, Gigi Becali a dezvăluit că-l place pe Giedrius Arlauskis, portarul lui CFR Cluj – vezi aici detalii.

Declaraţia patronului lui FCSB nu a fost pe placul tuturor, iar acesta a fost criticat de oamenii din fotbalul românesc. Astfel, Gigi Becali a ţinut să lămurească situaţia şi a lăsat de înţeles că portarul lui CFR Cluj s-ar fi autopropus. Citeşte aici toate declaraţiile lui Gigi Becali!

De ce a ajuns Becali să vorbească despre Arlauskis

“Eu niciodată nu fac lucruri neregulamentare. Dacă nu vine ceva din partea lor, a impresarilor, a părinţilor sau chiar de la ei, nu fac niciodată afirmaţii. Ca să merg mai departe. Nici prin gând nu mi-a trecut de Arlauskis dacă nu vedea din partea lor. Poate că s-a autopropus direct. Nu mai ţin minte. Şi gata, vă rog! Apoi iar îmi zic că destabilizez. Spun adevărul la TV. Dacă nu le convine, că nu mai spună.

Ce e mare lucru dacă spui adevărul. Mai mult nu vă zic. Băluţă a spus cu gura lui că în continuare clauza e 3 milioane. Eu zic că e dublu mai bine la FCSB decât la Craiova. Stai să vedem dacă este aşa”, a spus Gigi Becali la un post de televiziune.

Ştirea MOMENTULUI

Rapid va avea un nou patron! Buget uriaş pentru Liga 3

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.