Sport

S-a dat sentința! Tribunalul a respins planul de reorganizare modificat al lui Dinamo, propus de Răzvan Zăvăleanu

Fanii lui Dinamo au primi o veste teribilă, după ce Tribunalul București a respins planul de reorganizare modificat ce a fost propus de Răzvan Zăvăleanu.
13.12.2022 | 16:10
Sa dat sentinta Tribunalul a respins planul de reorganizare modificat al lui Dinamo propus de Razvan Zavaleanu
Fanii lui Dinamo au primi o veste teribilă, după ce Tribunalul București a respins planul de reorganizare modificat ce a fost propus de Răzvan Zăvăleanu. Sursă foto: Bogdan Balas/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Decizia a fost amânată în mai multe rânduri, după ce Dorin Șerdean s-a opus acestui plan prin care Asociaţia Peluza Cătălin Hîldan ajungea să dețină 99,17% din acţiunile clubului.

Planul de reorganizare al clubului Dinamo a fost respins

Tribunalul București rămăsese în pronunțare în cazul planului de reorganizare al clubului Dinamo, cu modificările propuse de RTZ Partners, reprezentată de administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu, iar la termenul de marți a decis să respingă acest plan.

ADVERTISEMENT

Este o hotărâre ce poate fi atacată cu apel în termen de 7 zile. De asemenea, judecătorul a stabilit ca procedura să continue și a dat termen pentru 6 februarie 2023. FANATIK a prezentat în exclusivitate planul fantasmagoric propus de Zăvăleanu.

”În temeiul art. 139 alin. 5 din Legea nr.85/2014, respinge cererea privind confirmarea Planului de reorganizare modificat al debitoarei DINAMO 1948 SA propus de administratorul judiciar RTZ& PARTNERS SPRL – Filiala Bucureşti. Stabileşte termen pentru continuarea procedurii la 06.02.2023.

ADVERTISEMENT

Cu apel, în termen de 7 zile de la comunicarea hotărârii prin publicare în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă, ce va fi depus la Tribunalul Bucureşti Secţia a VII-a Civilă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, azi 13.12.2022”, se arată în soluția publicată pe site-ul portal.just.ro.

Această decizie înseamnă că Dinamo este obligată să meargă înainte cu planul de organizare conceput inițial, deși oficialii clubului a precizat că nu au această posibilitate, fie va intra în faliment.

ADVERTISEMENT

Tribunalul a respins și cererea creditorilor

În același timp, Tribunalul București a respins și cererea creditorilor Cornel Ţălnar, Pavel Şerdean și Asociația Club Sportiv Fotbal Club Dinamo București, care au cerut un specialist care  să analizeze planul de reorganizare modificat propus de Răzvan Zăvăleanu.

”Respinge cererea creditorilor Cornel Ţălnar, Șerdean Pavel Dorin și Asociația Club Sportiv Fotbal Club Dinamo București privind desemnarea unui specialist care să-şi exprime o opinie cu privire la posibilitatea de realizare a planului în condiţiile art. 139 alin. 1 din Legea nr. 85/2014, ca neîntemeiată.

ADVERTISEMENT

Respinge, ca inadmisibile, obiecţiunile formulate de creditorii Cornel Ţălnar, Șerdean Pavel Dorin și Asociația Club Sportiv Fotbal Club Dinamo București”, se arată în motivarea pe scurt.

FANATIK a anunțat în exclusivitate că administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu ar putea să-și piardă postul la Dinamo după ce a folosit un limbaj jignitor în notele depuse la dosar.

ADVERTISEMENT