News

S-a dat singur de gol. Purtător de cuvânt al PSD se uita pe un site pentru adulți în timpul programului

Sorin Ceacâr, purtător de cuvânt al PSD, se uita pe un site pentru adulți și unul de pariuri în timpul programului.
31.05.2021 | 15:02
Sa dat singur de gol Purtator de cuvant al PSD se uita pe un site pentru adulti in timpul programului
S-a dat singur de gol. Purtător de cuvânt al PSD se uita pe un site pentru adulți în timpul programului. Sursa foro: facebook
ADVERTISEMENT

Sorin Ceacâr, actualul purtător de cuvânt al PSD Sector 4, s-a dat singur de gol. Acesta a făcut o postare prin care anunța că vor fi ridicate mașinile parcate pe locul de reședință. Doar că, postarea a devenit virală după un print screen în care se vedea că acesta avea deschise în calculator un site de pariuri și altul pentru adulți.

În momentul în care purtător de cuvânt al PSD a postat anunțul, acesta se afla în timpul programului.

ADVERTISEMENT

S-a dat singur de gol. Se uita pe un site pentru adulți în timpul programului

Sorin Ceacâr este viral pe rețelele de socializare. A încercat să facă un anunț important pentru locuitorii Sectorului 4, dar a făcut o gafă de proporții pentru care a fost taxat imediat de internauți. Purtătorul de cuvânt al PSD Sector 4 și fost membru al USR dorea să le comunice celor care stau în Sectorul 4 din București, că mașinile parcate neregulamentar vor fi ridicate.

“Începând de azi se vor ridica mașinile ce parchează pe locurile de reședință. Deci aviz celor care parchează pe locurile plătite. Pentru a evita ridicarea și plata amenzii, lasați-vă numărul (n.r.- de) telefonul în parbriz!”, era mesajul pe care Ceacâr l-a publicat pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Nu a fost însă atent și s-a dat singur de gol. Așa s-a aflat ce face în timpul programului. În print screen-ul atașat postării se văd și alte  site-uri deschise de către acesta. Printre ele unul cu filme pentru adulți și altul de pariuri.

Postare facebook
Postarea făcută de Sorin Ceacâr

Cine este Sorin Ceacâr

Sorin Ceacâr ocupă în prezent funcția de purtător de cuvânt al PSD. În trecut a fost și consilier USR. De asemenea l-a susținut pe Antonio Andrusceac, care dorea să candideze la primăria Sectorului 4.

ADVERTISEMENT

Scandalul nu l-a împiedicat pe purtătorul de cuvânt să posteze în continuare diferite anunțuri.

“De azi au început ridicările mașinilor parcate neregulamentar !Aviz în special celor care parchează pe locurile plătite. Sunt cele marcate cu alb și au numere. Daca nu vreți sa aveți surprize, lăsați vă numărul de telefon în geam.

ADVERTISEMENT

Valabil și pe timp de seara/noapte.”, a scris acesta luni.

Internauții furioși i-au lăsat o mulțime de mesaje referitoare la postarea în care s-a dat de gol și s-a aflat cum își petrece o parte din timp la birou.

Consiliului Local al Sectorului 4 a adptat, săptămâna trecută un proiect de hotărâre care prevede tarife de la 200 la 300 de lei pentru ridicarea și transportul autoturismelor parcate neregulamentar.

ADVERTISEMENT