Fotbal international

S-a decis soarta lui Chiricheș la Napoli! Ce a hotărât De Laurentiis

17.07.2018 | 20:53
Sa decis soarta lui Chiriches la Napoli Ce a hotarat De Laurentiis
ADVERTISEMENT

Soarta fundașului Vlad Chiricheș la echipa SSC Napoli a fost decisă astăzi în cadrul unei întâlni pe care agentul Pietro Chiodi a avut-o cu președintele Aurelio De Laurentiis și cu directorul sportiv Cristiano Giuntoli.

Conform prosport.ro, cei trei s-au întâlnit în localitatea Dimaro din nordul Italiei și au discutat despre viitorul căpitanului echipei naționale a României. Impresarul Pietro Chiodi le-a prezentat celor doi oficiali de la Napoli ofertele pe care le are pentru Chiricheș.

ADVERTISEMENT

De Laurentiis a decis ca Vlad Chiricheș să rămână la Napoli

Pietro Chiodi ”a adus pe masa negocierilor” două oferte concrete pentru Vlad Chiricheş: una de 15 milioane de euro, bani oferiţi de formaţia Stoke City, retrogradată din Premier League, iar cea de-a doua, de 12 milioane de euro, sumă oferită de echipa Sampdoria Genova, club care a terminat în sezonul precedent pe locul 10 în Serie A.

S-a decis soarta fundasului Vlad Chiricheș, președintele Aurelio De Laurentiis luând decizia de a-l păstra la Napoli
S-a decis soarta fundasului Vlad Chiricheș, președintele Aurelio De Laurentiis luând decizia de a-l păstra la Napoli

Aurelio de Laurentiis a ascultat ofertele prezentate de Pietro Chiodi, dar a decis că Vlad Chiricheș va rămâne la Napoli și în sezonul viitor. Patronul a luat această decizie după ce noul antrenor al vicecampioanei Italiei, Carlo Ancelotti, l-a informat că se va baza pe fundașul român.

ADVERTISEMENT

Anterior, presa italiană anunțase că alte două cluburi din Anglia, de această dată din Premier League, Newcastle United și Cardiff City sunt interesate de căpitanul naționalei României.

Vlad Chiricheş, în vârstă de 28 de ani, a semnat cu Napoli în anul 2015, şi a evoluat în 42 de meciuri, marcând 4 goluri. Fundaşul român mai are contract cu formaţia napoletană până în anul 2022.

ADVERTISEMENT