Fotbal intern

S-a decis viitorul lui Antonio Jakolis! Revine sub comanda lui Dică?

10.06.2018 | 21:32
Sa decis viitorul lui Antonio Jakolis Revine sub comanda lui Dica

S-a decis viitorul lui Antonio Jakolis! Croatul în vârstă de 26 de ani care a fost cedat sub formă de împrumut de oficialii vicecampioanei României la Apollon Limassol va reveni sub comanda lui Nicolae Dică în această vară.

FANATIK.RO a aflat că Apollon Limassol nu s-a decis să activeze clauza conform căreia poate să-l achiziţioneze pe mijlocaşul croat pentru 500.000 de euro de la FCSB, iar Antonio Jakolis va reveni la FCSB, dar cu întârziere. Fotbalistul nu se va prezenta la reunirea FCSB-ului care va avea loc luni, 11 iunie, ci după câteva zile, urmând ca oficialii “roş-albaştrilor” să ia o decizie în ceea ce priveşte viitorul acestuia în Liga 1.

Gigi îl vrea înapoi pe Jakolis

La finalul sezonului 2017-2018, Gigi Becali, patronul lui FCSB , a anunţat că-l va primi înapoi pe Antonio Jakolis, toate acestea dacă croatul îşi va dori să revină, deşi fotbalistul nu a primit foarte multe şanse de la vicecampioana României. Acesta a bifat 24 de prezenţe în tricoul “roş-albastru”, iar la începutul lui 2017-2018 a fost cedat sub formă de împrumut la Apollon Limassol pentru 25.000.

Antonio Jakolis se vede jucând la FCSB

După ce FCSB a bătut-o pe Lazio pe Arena Naţională cu scorul de 1-0, Antonio  Jakolis a oferit un interviu pentru FANATIK.RO prin care îşi declara iubirea faţă de clubul din Capitală. “Eu mă gândesc mereu la Steaua şi acolo aş vrea să fie viitorul meu!”

Pentru Apollon Limassol, Antonio Jakolis a evoluat în 43 de meciuri, a înscris 5 goluri şi a oferit 15 pase decisive. Pe parcursul carierei a mai jucat pentru NK Zadar, Kryvbas Kryvyi Rih, Hajduk Split, Mouscron, HNK Sibernik şi CFR Cluj.

1.000.000 de euro este cota lui Antonio Jakolis, conform transfermarkt.com

Tags: