News

S-a deschis al doilea centru de vaccinare drive thru din București. Unde se află

13.05.2021 | 15:28
Sa deschis al doilea centru de vaccinare drive thru din Bucuresti Unde se afla
ADVERTISEMENT

Primarul Sectorului 6 al Capitalei, Ciprian Ciucu, a anunțat că începând de joi, bucureștenii se pot vaccina la un nou centru deschis în această parte a Bucureștiului.

Bucureștenii au un nou loc în care se pot vaccina, de joi. Primarul din Sectorul 6 a anunțat că a fost pus în funcțiune primul centru de vaccinare drive thru din zonă.

ADVERTISEMENT

Acesta este al doilea de acest tip din București și a fost realizat în parteneriat cu Metro Militari. De altfel, acolo se află acest nou centru de vaccinare, în parcarea acestui supermarket.

„Deschidem primul centru de vaccinare de tip “drive trough” în Sectorul 6 in parcarea METRO Militari. Este al doilea din Bucureşti!”, a transmis politicianul.

ADVERTISEMENT

Al doilea centru de vaccinare din București s-a deschis

Primarul Ciprian Ciucu a anunțat pe pagina sa personală de Facebook deschiderea acestui centru de imunizare, precizând și că un rol important în deschiderea acestuia l-a avut medicul Dan Furtună. Specialistul este cel care s-a ocupat de organizare.

Centrul de vaccinare anti-Covid-19 a fost realizat în parteneriat cu Metro Militari, care a fost de acord să pună la dispoziție terenul din parcarea sa pentru desfășurarea imunizărilor.

ADVERTISEMENT

„Meritul este al Centrului Medical Dr. Dan FURTUNĂ care s-a ocupat de organizare (nu face nimic mai puțîn decât orice alt centru de vaccinare organizat de stat) şi al METRO Militari, pentru că a pus terenul la dispoziție”, a spus primarul.

Oamenii pot merge să se vaccineze chiar de azi. Cei interesați trebuie să știe că se pot duce joi până la ora 20:00, iar de mâine programul va începe de la 8:00 dimineața.

ADVERTISEMENT

Anunțul primarului arată că centrul de imunizare va funcționa în fiecare zi a săptămânii, chiar și în weekend.

„Se deschide azi la ora 14.00 și va funcționa zilnic de la 8.00 la 20.00. Este excelent poziționat, cu acces facil, într-o zonă foarte tranzitată, cu acces dinspre și spre A1!

Dacă veniţi la cumpărături sau plecați în tară pe A1, luați-va câteva minute și mergeți să vă vaccinați”, a transmis acesta.

De asemenea, primarul a precizat că centrul a fost deschis în doar două săptămâni de la discuțiile inițiale.

„Mulțumiri Prefectului Capitalei, dl. Alin Stoica, și Jandarmeriei Române şi STS (pentru tablete) pentru colaborarea excelentă care a permis deschiderea acestui centru, în doar 2 săptămâni de când am discutat ideea cu Dr. Bogdan Furtună, medicul coordonator al centrului de vaccinare!”, a mai declarat el.

ADVERTISEMENT
Tags: