Fotbal international

S-a descoperit motivul pentru care Ganea nu joacă la Bilbao! „Se umpluse de bube pe tot corpul și nu putea să doarmă”

25.09.2018 | 12:36
Sa descoperit motivul pentru care Ganea nu joaca la Bilbao Se umpluse de bube pe tot corpul si nu putea sa doarma

După o lungă perioadă în care Cristi Ganea a ajuns a treia opțiune pentru flancul stâng al celor de la Atheltic Bilbao s-a descoperit și motivul pentru care acesta nu joacă! Astfel, conform presei din Madrid, fundașul transferat de la Viitorul pentru un milion de euro se resimte după ce a urmat un tratament împotriva alergiilor. Medicamentele administrate de medici au fost foarte puternice și organismul fotbalistului nu a mai răspuns corect cerințelor sportului de performanță.

“Până la începutul lunii septembrie nu a putut elimina în întregime din organism medicamentele administrate pentru a se vindeca. Fundașul român se umpluse de bube pe tot corpul și nu putea să doarmă, iar din cauza asta, nu s-a antrenat nici măcar o singură zi. Dar acum este pregătit să înceapă”, au scris ziariștii de la AS.

S-a descoperit motivul pentru care Ganea nu joacă la Bilbao! Ganea la prezentarea de la Bilbao
Cristi Ganea nu a evoluat deloc în acest debut de sezon în La Liga

S-a descoperit motivul pentru care Ganea nu joacă la Bilbao!

În ciuda faptului că nu a jucat nici măcar un minut în acest sezon și nu s-a aflat nici măcar pe banca de rezerve în primele cinci etape din La Liga, Cristi Ganea a primit o ofertă interesantă de transfer. O altă formație din Spania vrea să-l testeze pe jucător. Espanyol Barcelona, echipă clasată în prima jumătate a clasamentului se află în căutarea unui fundaș stânga după ce l-a vândut pe bani frumoși pe Aaron Martin la Mainz, în Germania.

Ziariștii de la AS scriu că rămâne de văzut ce decizie va lua antrenorul lui Atheltic Bilbao în privința românului. Deocamdată, șefii i-au transmis că ar fi de acord să-l împrumute pentru a prinde minute în La Liga, dar Espanyol este cea care își dorește un transfer definitiv. Cele două părți n-au ajuns încă la un numitor comun asupra sumei în schimbul căreia Ganea ar putea pleca de la Bilbao.

8 goluri a înscris Ganea pentru FC Viitorul