Life

S-a despărțit Bianca Drăgușanu de Gabi Bădălău? Cum și alături de cine a fost surprins acesta

11.02.2021 | 12:45
Sa despartit Bianca Dragusanu de Gabi Badalau Cum si alaturi de cine a fost surprins acesta
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au iubit cu foc și patimă câteva luni, povestea lor de dragoste luând o întorsură diferită după ce omul de afaceri a filtrat cu alte femei într-un club de noapte. Să se fi despărțit deja blondina de iubit?

Băiatul fostului senator Niculae Bădălău a fost surprins într-un club în compania a patru femei, în timp ce dansa și se distra, fără să-i pese vreo secundă că este văzut. Afaceristul s-a distrat de minune, chiar în perioada în care fosta asistentă TV făcea dezvăluiri incredibile în online.

ADVERTISEMENT

Potrivit spynews.ro, Gabi Bădălău nu a plecat singur din locația de vis, ci însoțit de femeile cu care a dansat. După numai o oră în club, omul de afaceri s-a făcut nevăzut în noapte, Bianca Drăgușanu menționând fără să vrea că este o femeie liberă.

Bianca Drăgușanu e din nou singură? Cum a apărut Gabi Bădălău

Fosta prezentatoare de la Kanal D a precizat că este o femeie asumată, liberă și fericită, dând de înțeles în felul acesta că a pus punct poveștii de iubire cu Gabi Bădălău, la mai puțin de 3 luni de când s-au îndrăgostit nebunește și se gândeau la nuntă.

ADVERTISEMENT

Dezvăluirea a fost făcută de fosta asistentă TV în contextul în care au apărut imagini cu ea în care pare bătută. Bianca Drăgușanu a ținut să lămurească lucrurile, scăpând cu această ocazie porumbelul legat de relația pe care a avut-o până de curând.

„Sunt o femeie independentă, asumată, liberă și fericită și foarte bucuroasă cu tot ce i se întâmplă. Mi-ar plăcea să cred faptul că am învățat din greșelile mele!

ADVERTISEMENT

Vă dau câteva sfaturi utile, nu treceți cu vederea atât de ușor peste infidelitate și agresivitate, purtați-vă mai rece cu oamenii, că de la căldură se strică. 

Am avut ceva remușcări în urma postărilor pe care le-am făcut pentru că nu-mi doream deloc să mă văd în ipostaza aceea. Îmi asum această parte a vieții mele, însă între timp s-au schimbat niște lucruri. 

ADVERTISEMENT

Știam că din momentul în care voi posta e ca și când am deschis o cutie o Pandorei și voi primi și răspunsuri. Exact așa cum era de așteptat am primit conformarea că va începe un soi de telenovelă în care va trebui să demonstrez lucruri”, a spus Bianca Drăgușanu pe InstaStory.

ADVERTISEMENT