Fotbal intern

S-a despărțit de CSM Poli Iași, după ce a fost om de bază în turul campionatului

12.06.2018 | 14:14
Portarul Kelava pleacă de la CSM Poli Iași
ADVERTISEMENT

Unul dintre cei mai importanți jucători sosiți vara trecută la Iași s-a despărțit de CSM Poli după numai un sezon. Este vorba despre portarul de 30 de ani Ivan Kelava.

Croatul a ajuns la un acord cu oficialii clubului moldovean şi şi-a reziliat contractul pe cale amiabilă. Croatul a evoluat în 15 meciuri pentru CSM Poli în sezonul trecut. Evoluţiile sale au fost constant bune în sezonul de toamnă, dar după accidentarea suferită la umăr în meciul din Cupa României, cu Unirea Slobozia, şi-a revenit foarte greu şi a apărat doar pe final de sezon.

Oficialii CSM Poli Iași îi mulțumesc lui Kelava

Oficialii ieșenilor au anunțat despărțirea de veteranul din poartă: „Îi mulţumim lui Ivan Kelava pentru tot ce a făcut la echipa noastră şi îi dorim mult succes în continuare. Ne pare rău că de despărţim de unul dintre jucătorii cu un caracter de excepţie”, a declarat preşedintele executiv al clubului, Adrian Ambrosie. Până acum, de la startul negocierilor, oficialii clubului Poli Iaşi au reuşit să obţină prelungirea contractului jucătorilor Andrei Sin, Narcis Bădic şi Ionuţ Cioinac. CSM Poli Iași a reușit să se salveze după ce a găsit un nou investitor și așteaptă noi transferuri.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri