Life

S-a despărțit Mihaela Rădulescu de Felix Baumgartner? Imaginea care lămurește totul

28.06.2020 | 19:14
Sa despartit Mihaela Radulescu de Felix Baumgartner Imaginea care lamureste totul
S-a despărțit Mihaela Rădulescu de Felix Baumgartner? Imaginea care lămurește totul. Sursa foto: unica.ro
ADVERTISEMENT

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner se iubesc de mai bine de 5 ani, însă recent au apărut zvonuri potrivit cărora drumurile lor s-au despărțit. Acestea au fost alimentate de lipsa imaginilor cu cei doi amorezi în mediul online, dar și din cauza faptului că prezentatoarea a luat decizia de a face un „detox” de la Internet. 

Frumoasa brunetă nu a ezitat niciodată să vorbească despre povestea de dragoste pe care o trăiește alături de renumitul parașutist. În plus, Mihaela Rădulescu și-a exprimat public iubirea pentru bărbatul căruia i-a jurat de multe ori iubire veșnică, însă în ultima perioadă cei doi nu au mai fost văzuți împreună.

ADVERTISEMENT

În plus, nici sportivul nu a mai postat în ultima vreme imagini cu iubita sa, întrebările legate de relația dintre ei fiind din ce în ce mai dese. Se pare că ultimul mesaj pe care Mihaela Rădulescu l-a scris în online la adresa lui Felix a fost chiar de ziua de naștere a acestuia.

De ce nu mai apar Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner împreună? S-au despărțit?

Fosta prezentatoare a emisiunii „Ferma” de la Pro TV le-a închis gura tuturor celor care au vehiculat speculații conform cărora s-ar fi despărțit de Felix Baumgartner. Diva de la Monaco a postat recent o imagine care lămurește întregul mister legat de relația sa de dragoste.

ADVERTISEMENT

Mihaela Rădulescu s-a fotografiat la marginea pădurii, cu zâmbetul pe buze și cu o sticlă în mână, în compania lui… ați ghicit? Ei bine, este vorba chiar de partenerul ei de viață, Felix Baumgartner care pare la fel de fericit alături de fosta prezentatoare de la Pro TV.

„La marginea pădurii”, este mesajul pe care l-a scris vedeta în dreptul imaginii în care apare alături de iubitul ei, etichetându-l totodată pe acesta. Așadar, nici vorbă de despărțire între cei doi, cel mai probabil au dorit doar să fie singuri, să se bucure de timpul petrecut împreună.

ADVERTISEMENT
View this post on Instagram

Out of the woods 🙂 with @therealfelixbaumgartner #nature is #life

A post shared by Mihaela Schwartzenberg (@mihaelaradulescuschwartzenberg) on

Fosta prezentatoare TV, motivul real pentru care a dispărut din online

„Nu știu cum fac alții, dar eu fac acest «detox» de rețele sociale din când în când, mai ales după o perioadă atât de lungă în care am trăit prea mult în online, toți. Măsura, în toate, e o «cheie» pe care o folosesc fără ezitare, tocmai ca să tai orice început de dependență, oricare ar fi natura ei. 

Cei care mă urmăriți de mai mult timp știți că am obiceiul să «dispar» cu zilele sau chiar săptămânile, deci procedura nu vă surprinde. 

ADVERTISEMENT

Alții, mai puțin dispuși să accepte o simplă rigoare personală, găsesc imediat explicații paralele, exact ca din universuri paralele – sigur i s-a întâmplat ceva, sigur e vreun dezastru în amor sau vreo tulbure problemă existențială. 

Și, al doilea pas după ce-și imaginează, îl fac către bârfă, știre, «știu eu sigur», «da‘ să nu spui că știi de la mine»”, a scris în urmă cu ceva vreme frumoasa brunetă despre motivul pentru care nu a mai postat în ultima perioadă pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT