Life

S-a despărțit Ramona Olaru de Cătălin Cazacu? Clipul care a făcut vâlvă pe Tik Tok

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu trec printr-o altă despărțire? Asistenta de la Neatza și-a pus fanii pe jar cu un videoclip publicat pe TikTok.
05.02.2023 | 22:02
Sa despartit Ramona Olaru de Catalin Cazacu Clipul care a facut valva pe Tik Tok
Ramona Olaru a dat de înțeles că s-a despărțit din nou de Cătălin Cazacu. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Păreau că sunt mai fericiți ca niciodată după ultima împăcare, însă Ramona Olaru a dat de înțeles că s-a despărțit din nou de Cătălin Cazacu. Frumoasa blondină a publicat în mediul online un videoclip cu care a făcut vâlvă în rândul fanilor.

S-au despărțit Ramona Olaru și Cătălin Cazacu? Videoclipul publicat de asistenta de la Neatza pe TikTok care a creat istorie printre fani

Relația dintre Cătălin Cazacu și Ramona Olaru poate fi asemănată cu o adevărată telenovelă. S-au iubit nebunește încă din prima clipă, iar relația lor a fost presărată cu multiple despărțiri și împăcări.

ADVERTISEMENT

Cel mai recent episod a avut loc la finalul anului trecut, când blondina și-a luat lucrurile și a plecat din casa prezentatorului de la Antena Stars. La momentul respectiv, Ramona Olaru mărturisea că nu mai are nici lacrimi să plângă, dar curând s-a întors în brațele sportivului.

Vedeta și Cătălin Cazacu și-au petrecut vacanța de sărbători în Mexic, de unde au publicat mai multe imagini în ipostaze tandre.

ADVERTISEMENT

Prin urmare, părea că cei doi amorezi își vor duce planurile de nuntă la bun sfârșit, dar Ramona Olaru a publicat recent pe TikTok un videoclip prin care a dat de înțeles că o nouă ruptură a avut loc.

@ramonao🤞🏼Gettin’ ready to tell all the guys in the club I’am single again! 🤞🏼♬ Aguante boooooca – Mateo Furtado

„Pregătindu-mă să le spun tuturor băieților din club că sunt din nou singură”, a scris Ramona Olaru în descrierea videoclipului în care apare îmbrăcată cu o rochie roz, scurtă și mulată.

ADVERTISEMENT

Cum le-a răspuns Ramona Olaru fanilor curioși

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară, astfel că, în secțiunea de comentarii, oamenii au întrebat-o pe Ramona Olaru dacă ea și Cătălin Cazacu s-au despărțit încă o dată.

„Cazacu știe?”, i-a scris un fan frumoasei blondine.

Ramona nu l-a lăsat prea mult să aștepte și i-a oferit un răspuns sarcastic: „Cine?”.

Tags: