Fotbal intern

Oficial. Bălgrădean a semnat cu FCSB: “L-am vrut şi acum 2 ani”

Gigi Becali nu a stat mult pe gânduri şi a adus un înlocuitor pentru Andrei Vlad în poarta Stelei. E vorba de fostul dinamovist Cristi Bălgrădean.
19.02.2018 | 19:30
Oficial Balgradean a semnat cu FCSB Lam vrut si acum 2 ani
ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 11:50 Managerul Stelei, Meme Stoica, a vorbit despre trecerea lui Bălgrădean la Steaua şi a comentat şi situaţia lui Andrei Vlad. „Steaua ia un portar cu cele mai multe jocuri apărate în Liga 1 în ultimii 2 ani şi jumătate. Pe Bălgrădean am vrut să îl luăm când a venit Stăncioiu, dar tocmai semnase un contract nou cu clauză de reziliere. Nu e posibil să joace Stănciociu la Roma. O să vedeţi că va veni vremea când vom zâmbi când vom vorbi de toată tevatura asta. Ambele goluri cu Dinamo au fost primite după erori colective. Gigi crtitică orice jucător care greşeşte. Mai mult jucători lăudaţi, certaţi. Aşa face Gigi.”  

UPDATE, ora 20:52. Transferul lui Cristi Bălgrădean a fost anunţat şi pe pagina oficială de pe Facebook a Stelei: 

ADVERTISEMENT


UPDATE, ora 19:40. Cristi Bălgrădean a semnat un contract valabil doi ani şi jumătate cu FCSB şi a dat primele declaraţii: “Nu am crezut că e o glumă când am fost sunat de domnul Becali. Am venit acolo unde sunt dorit. Nu îmi e teamă că voi fi primit rău de suporteri pentru că am jucat la Dinamo. Asta este viaţa de jucător, mergi acolo unde e nevoie de tine. Steaua e o echipă mare, îmi doresc să iau campionatul şi să îmi ajut echipa cât mai mult. Sper ca prin evoluţiile mele să demonstrez că merit încrederea oficialilor Stelei”, a spus Bălgrădean după ce a semnat.


Cristian Bălgrădean a sosit la Bucureşti pentru a semna cu FCSB! Gigi Becali l-a sunat pe portarul care este în litigiu cu Concordia Chiajna pentru a-l înlocui pe Andrei Vlad, de care patronul “roş-albaştrilor” este nemulţumit.

ADVERTISEMENT

Goalkeeper-ul se afla în vacanţă, în Italia, în momentul în care a fost contactat de Becali, iar imediat după ce a discutat cu acesta Bălgrădean a plecat spre România. La revenirea în ţară,  a refuzat să vorbească pe tema transferului său la Steaua: “Nu pot să vorbesc. Nu am ce să vorbesc în momentul de faţă, ce să vă spun?”, a spus Bălgrădean.

Gigi Becali îi va oferi un salariu de 15.000 de euro lunar.


Steaua a rezolvat problema dintre buturi a doua zi după gafele lui Andrei Vlad din derby-ul cu Dinamo. Patronul lui FCSB, Gigi Becali, a reuşit să îl transfere pe Cristi Bălgrădean şi va plăti 50.000 de euro celor de la Concordia Chiajna.

ADVERTISEMENT

“Am dat 50.000 de euro pe el celor de la Chiajna. Vine din Italia, astăzi. L-am luat repede pentru ca ne-am dat seama că nu poate copilul ăsta, Vlad”, a spus Gigi Becali pentru cei de la Digi Sport. Bălgrădean a confirmat negocierile, dar a anunţat că nu a semnat nimic cu Steaua până în acest moment: Am fost sunat de Becali! Eu sunt acum în vacanţă la Firenze. Vin în România şi discutăm. Nu am semnat cu Steaua.”

Becali: “Îi mai dăm şanse lui Vlad”

Dacă imediat după partidă, patronul Stelei l-a făcut praf pe Andrei Vlad, acum Gigi Becali şi-a mai domolit tonul şi susţine că tânărul de 19 ani va mai avea şanse să apere poarta FCSB-ului: “Eu am încercat ceva greu cu Vlad. Mă asteptam să mai greşească, dar ziceam că se întăreşte în poartă. La primul gol cu Dinamo nu a fost problemă, se mai întâmplă, dar la al doilea mi-am dat seama că nu poate. O sa mai joace şi el, o să mai intre din când în când, o să-i mai dăm încredere”.

ADVERTISEMENT

Bălgrădean se află în scandal cu Concordia Chiajna şi a depus memoriu la LPF. Camera Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor urmează să judece speţa pe 21 februarie. Becali nu a mai aşteptat însă, pentru a nu rămâne descoperit pe postul de portar la finalul perioadei de transferuri, astfel că a ales să plătească 50.000 de euro. Portarul de 29 de ani a câştigat două trofee alături de Dinamo, Cupa României şi Supercupa României, în stagiunea 2011-2012.

ADVERTISEMENT