Fotbal intern

S-a finalizat construcția unui nou stadion modern, la Turnu Măgurele. Galerie Foto

03.05.2018 | 16:23
Stadionul din Turnu Măgurele va avea o capacitate de 2.000 de locuri

Compania Națională de Investiții a anunțat finalizarea stadionului din Turnu Măgurele. Pe acest stadion va evolua echipa locală Voința, formație care se află în Liga a 3-a și care săptămâna trecută a învins la scor Petrolul, chiar la Ploiești pe Ilie Oană.

Arena, care va avea o capacitate de 2.000 de locuri, a costat aproximativ 3 milioane de euro. “O altă promisiune îndeplinită cu succes! Reprezentanții CNI participă astăzi la recepția la terminarea lucrărilor pentru obiectivul de investiții “Complex sportiv – Stadion Municipal Turnu Măgurele” din județul Teleorman. În urma intervenției CNI, stadionul îndeplinește cerințele de clasificare UEFA. Complexul sportiv beneficiază de un centru de cantonament – spații de cazare cu dotări independente (24 locuri), spații pentru recuperare fizică, precum și spații pentru prepararea și servirea mesei. În plus acesta este amenajat corespunzător cu spații dedicate persoanelor cu handicap, o zonă specială pentru presă, precum și spații destinate locurilor de parcare”, a fost comunicatul postat de CNI pe pagina oficială de facebook.

Stadion la Turnu Măgurele și în Alexandria

Stadionul este dotat cu vestiare moderne, un mic hotel dar și o saună. Pe lângă arena de la Turnu Măgurele, în județul Teleorman va mai fi construit un stadion, la Alexandria. Acesta va avea o capacitate de trei ori mai mare decât arena de la Turnu Măgurele, iar costul său va fi de aproximativ 12 milioane de euro.

Pe lângă cele două stadioane din județul Teleorman, CNI mai pregătește reconstrucția stadioanelor din Capitală pentru Euro 2020. Este vorba despre stadioanele Ghencea, Giulești și Arcul de Triumf.