Life

S-a hotărât Mihai Bendeac să renunțe la burlăcie? “Vă așteptăm la nuntă pe 20 august”

Mihai Bendeac, planuri de nuntă? Ce a postat actorul pe rețelele de socializare după ce a fost văzut într-un magazin cu rochii de mireasă. Vrea să facă pasul cel mare?
31.05.2022 | 22:18
Sa hotarat Mihai Bendeac sa renunte la burlacie Va asteptam la nunta pe 20 august
S-a hotărât Mihai Bendeac să renunțe la burlăcie? Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Mihai Bendeac se gândește din ce în ce mai multe la căsătorie. Juratul din cadrul emisiunii iUmor a făcut o postare care i-a uimit pe urmăritorii săi din mediul virtual.

Mihai Bendeac, planuri de nuntă?

Mihai Bendeac a găsit-o pe femeia cu care vrea să își petreacă tot restul vieții. Mai mult decât atât, juratul de la faimoasa emisiune de la Antena 1 a transmis și care este data marelui eveniment.

ADVERTISEMENT

Conform postării făcute de el pe rețelele de socializare, spre finalul verii va face pasul cel mare și se va căsători. Totuși, multe semne de întrebare sunt asupra alesei inimii lui Mihai Bendeac.

Femeia postată de el pe Instagram și cu care spune că se va căsători pare a fi o celebritate de pe internet, iar fotografia nu ar avea vreo legătură cu o relație cu Mihai Bendeac.

ADVERTISEMENT
Imaginea postată de Mihai Bendeac
Imaginea postată de Mihai Bendeac. Foto Instagram

Inclusiv pagina sa de Instagram are un nume sugestiv: Jurnalul unui burlac, lucru care nu ne poate face decât să înțelegem că Mihai Bendeac se situează pe termen lung în categoria bărbaților celibatari.

Mihai Bendeac, imagine într-un magazin cu rochii de mireasă

Mai mult, Mihai Bendeac a mai postat imagini pe rețelele de socializare și momentul în care se afla înt-un magazin plin de rochii de mireasă.

ADVERTISEMENT

Expresia acestuia nu este deloc una de fericire, ba mai degrabă actorul pare chiar chinuit să se afle în acel loc, care nu face decât să îi amintească de nunți și căsătorie.

„Am intrat, din greșeală, în magazinul cu rochii de mireasă din Vâlcea…”, a scris actorul pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT
Mihai Bendeac, imagine într-un magazin cu rochii de mireasă
Mihai Bendeac, imagine într-un magazin cu rochii de mireasă. Foto: Instagram

Fanii nu puteau să se abțină să nu comenteze la această postare și unele afirmații au fost chiar răutăcioase.

Astfel, o persoană îi spunea lui Mihai Bendeac că nu este în pericol nici măcar într-un magazin cu rochii de mireasă, fiindcă nimeni nu ar vrea să se căsătorească cu el.

„Stai liniștit, nu și-ar lua nimeni asa belea pe cap! Ești în siguranță!”, a scris o fană.

ADVERTISEMENT