Life

S-a iertat Șerban Huidu după accidentul mortal produs în urmă cu 11 ani? Dezvăluiri neașteptate: ”Asta e imaginea, cu ea trăiesc”

Șerban Huidu a fost la un moment dat unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune din România. El a adus pe micile ecrane Cronica Cârcotașilor, apreciată de publicul larg.
30.01.2023 | 06:56
Sa iertat Serban Huidu dupa accidentul mortal produs in urma cu 11 ani Dezvaluiri neasteptate Asta e imaginea cu ea traiesc
Șerban Huidu, dezvăluiri despre accidentul rutier mortal de la Brașov. Sursă foto: captură YouTube / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Șerban Huidu are în prezent 46 de ani, iar la începutul anilor 2000, emisiunea Cronica Cârcotașilor pe care o prezenta alături de Mihai Găinușă era una dintre cele mai urmărite din România.

Serban Huidu, dezvăluiri despre accidentul rutier mortal din Brașov

În urmă cu mai bine de 11 ani însă, viața lui Șerban Huidu avea să se schimbe complet. Prezentatorul tv a fost autorul unui accident rutier mortal. S-a întâmplat în Brașov, iar trei persoane și-au pierdut viața la acel moment.

ADVERTISEMENT

Șerban Huidu a pledat vinovat la tribunalul București, iar la final, judecătorii au decis că acesta are de ispășit o pedeapsă de doar patru ani de închisoare cu suspendare, lucru care a revoltat nenumărate persoane.

Acum, după ce a trecut mai bine de un deceniu de la acea tragedie, Șerban Huidu a vorbit deschis despre ce s-a întâmplat atunci, dar și după.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul tv spune că sunt lucruri din dosar care nu au fost prezentate niciodată la jurnalele de știri, însă în ciuda acestui lucru, numele său a fost aspru criticat de personalități celebre.

Șerban Huidu a mai dezvăluit și că au fost persoane care au început să spună cum era în mașina lui, dar și cum s-a produs totul, în timp ce alții îl considerau nevinovat în totalitate pentru cele întâmplate.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul de la Cronica Cârcotașilor, emisiune care continuă să fie difuzată și astăzi, precizează că nu și-a dorit niciodată să producă o astfel de tragedie, însă după ce a cântărit bine ce s-a întâmplat în acel moment și ce ar fi putut să schimbe, și-a dat seama că a venit momentul să facă pace cu el.

”Nimeni nu-și dorește un accident, nu este o faptă pe care să o urmărești, e greu să creadă cineva că ai plecat să faci accident când aveai copiii în mașină și soția. (…) Cel mai important e să faci pace cu tine.

ADVERTISEMENT

Dacă poți să-ți pui întrebarea ce ai fi putut să faci să eviți?”, a spus Șerban Huidu, în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai.

Șerban Huidu, despre informațiile din presă privind accidentul rutier

Acesta a mai adăugat că au fost nenumărate persoane care au vorbit despre accidentul rutier mortal fără să aibă vreo informație și nimeni nu și-a cerut scuze după cele întâmplate.

Informația a fost parțial confirmată la un moment dat și de către Giulia Anghelescu, cumnata acestuia. 

De asemena, Șerban Huidu recunoaște că imaginea pe care opinia publică a avut-o despre el a fost indusă enorm de presă, iar de aici a urmat un val de răzbunări, chiar înainte de momentul în care a ajunge la Tribunal.

Toată lumea l-a condamnat, povestește acesta, iar Șerban Huidu este conștient că această imagine îl va urmări întreaga viață.

”Toate îl condamnau pe Șerban Huidu, chiar înainte de Tribunal. Asta e imaginea, cu ea trăiesc”, a mai explicat Șerban Huidu.

Prezentatorul tv a mai fost întrebat dacă a reușit să își păstreze prietenii după accidentul mortal de la Brașov și a precizat că în momentul de față are în jurul lui”câți trebuie”.

Șerban Huidu s-a iertat după accidentul mortal de la Brașov?

A reușit Șerban Huidu să depășească acel moment și să se ierte după accidentul mortal de la Brașov? Realizatorul tv spune că după tragedie a cântărit bine fiecare lucru în parte.

Mai exact, el s-a gândit la ce putea să facă în momentul tragediei, dar și ce nu a putut să facă, iar la final recunoaște că a putut să meargă mai departe.

De asemenea, el i-a reamintit lui Denise Rifai că în continuare, imaginea sa depinde de multe alte lucruri și nu doar de propria iertare și conștientizarea celor întâmplate atunci.

“Cred că cel mai bun exercițiu pe care îl poți face, un sfat pt cei care trec printr-o astfel de situație, să pui într-o balanță ce puteai face și ce nu puteai face. Mie mi-a ieșit bine balanța asta.

Având în vedere ce mi-a ieșit la final din balanță, am avut puterea să merg mai departe, am trecut mai departe de ce a zis Ciutacu, pentru că știu eu ce s-a întâmplat. Imaginea ta depinde multe alte lucruri”, a mai adăugat Șerban Huidu.

ADVERTISEMENT