Simona Halep

S-a împlinit un an de la succesul Simonei Halep la Wimbledon! Postarea care a strâns mii de like-uri în câteva minute

13.07.2020 | 18:03
Sa implinit un an de la succesul Simonei Halep la Wimbledon Postarea care a strans mii de likeuri in cateva minute
ADVERTISEMENT

Pe 13 iulie 2019, Simona Halep reușea una dintre cele mai mari performanțe ale sportului românesc, după ce reușea să se impună în finala turneului de la Wimbledon.

Românca reușea atunci să se impună în două seturi scurte împotriva Serenei Williams, 6-2, 6-2.

ADVERTISEMENT

La un an distanță, Simona a postat o fotografie pe Instagram, în care rememorează emoțiile trăite la turneul britanic și la care a strâns mii de like-uri în doar câteva minute.

S-a împlinit un an de la succesul Simonei Halep la Wimbledon

Simona Halep a rememorat momentul unic trăit în urmă cu exact un an la Wimbledon, când reușea să se impună în fața Serenei Williams, într-o finală în care nu i-a dat nicio șansă adversarei.

ADVERTISEMENT

Campioana noastră a postat o fotografie pe Instagram cu hashtagul „fără cuvinte”, care a strâns mii de like-uri în doar câteva minute de la postare.

View this post on Instagram

❤️ #nowords #13.07.2019

A post shared by Simona Halep (@simonahalep) on

„Simona nu se gândea că se poate impune la Wimbledon”

Patrick Mouratoglou, antrenorul Serenei Williams, a vorbit despre finala câștigată de româncă și crede că ea s-a impus tocmai pentru că nu s-a gândit niciodată că poate câștiga la Wimbledon, ceea ce a ajutat-o să fie mult mai dezinvoltă în finala cu jucătoarea din SUA:

ADVERTISEMENT

„Toți știm că Halep nu s-ar fi gândit în viața ei că va câștiga la Wimbledon. Nu a avut nicio așteptare, iar aceasta este situația ideală pentru o jucătoare.

Probabil, la începutul meciului, a văzut-o pe Serena foarte emoționată. Cred că a fost unul dintre meciurile în care a fost foarte emoționată.

ADVERTISEMENT

A trimis câteva mingi aproape sub fileu, iar Simona cred că s-a simțit eliberată. A reușit să trimită câteva lovituri grozave în momente dificile”.

„Știam că trebuie să fiu agresivă pentru că nu doream să-i dau posibilitatea să revină în meci. A fost unul dintre cele mai bune meciuri din viața mea, mai ales că m-am aflat pe iarbă.

M-am descurcat bine după Roland Garros, mi-am luat o vacanță lungă, iar după am lucrat din nou pentru fiecare meci și fiecare turneu. Am tratat totul foarte serios”, a recunoscut Simona în urmă cu un an.

ADVERTISEMENT