News

S-a împușcat în cap. Un tânăr din Timiș, care suferea din dragoste, găsit mort

Un tânăr din județul Timiș s-a împușcat în cap, din cauza unei decepții în dragoste. Din nefericire, bărbatul a fost găsit mort.
17.05.2023 | 15:49
Sa impuscat in cap Un tanar din Timis care suferea din dragoste gasit mort
S-a împușcat în cap. Un tânăr din Timiș, care suferea din dragoste, găsit mort Sursa foto: Facebook Poliția Română
ADVERTISEMENT

Un tânăr de 30 de ani din județul Timiș a decis să își pună capăt zilelor, fiind găsit împușcat în cap, în locuința sa din localitatea Sânandrei. Se pare că bărbatul ar fi suferit din dragoste, motiv petru care ar fi decis să se omoare.

Suferea din dragoste și a decis să se împuște în cap

Trupul neînsuflețit al tânărului a fost descoperit chiar de către părinții săi, miercuri, în localitatea Sânandrei din Timiș, polițiștii fiind alertați printr-un apel la 112. Bărbatul s-ar fi împușcat în cap cu o armă de vânătoare pe care o deținea legal, conform oamenilor legii.

ADVERTISEMENT

”La data de 17.05.2023,în jurul orei 10:00, poliţiştii Secţiei 3 Rurale Sânandrei au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost găsit decedat la domiciliul său din localitatea Sânandrei, judeţul Timiş. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă, bărbatul s-ar fi împuşcat în cap cu arma de vânătoare deţinută legal”, au anunțat reprezentanții IPJ Timiș.

De asemenea, potrivit presei locale, se pare că tânărul suferea din cauza unei decepții în dragoste. Mai mult, înainte să comită gestul extrem, ar fi trimis un mesaj iubitei, în care i-a scris că vrea să se sinucidă, notează Opinia Timișoarei.

ADVERTISEMENT

Așa cum vă anunțam, părinții bărbatului sunt cei care au făcut descoperirea șocantă. Tot ei sunt cei care au anunțat polițiștii cu privire la faptul că băiatul lor s-a împușcat. Nu se știe, însă, dacă fapta a fost comisă în timpul nopții trecute sau în această dimineață.

Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, așa cum au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Timiș. Rămâne ca ancheta să stabilească în ce împrejurări a avut loc tragedia.

ADVERTISEMENT

Val de sinucideri printre tineri

Un alt tânăr de 30 de ani a fost găsit fără viață, marți, într-o pensiune din județul Argeș. Este vorba despre un cetățean nepalez, care muncea în pensiunea respectivă. Acesta s-a spânzurat într-o cameră. Nu se știe ce l-a făcut pe bărbat să comită acest gest.

”În ziua de 16 mai a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung au fost sesizaţi prin Serviciul Naţional Unic Apeluri de Urgenţă 112 cu privire la faptul că un bărbat de cetăţenie nepaleză ar fi recurs la un gest suicidal, fiind găsit decedat într-o încăpere a societăţii de cazare turistică unde acesta lucra.

ADVERTISEMENT

La faţa locului au intervenit poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Rucăr, care au constatat că cele sesizate se confirmă, verificările fiind preluate de către poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Câmpulung”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

La începutul lunii aprilie, o tânără a încercat să se sinucidă în toaleta Aeroportului Otopeni. Ea a fost găsită de o angajată a personalului de curățenie. Fata zăcea într-o baltă de sânge, într-o toaletă a terminalului Plecări.

Conform anchetatorilor, tânăra avea tăieturi pe mâini și la gât, iar asupra ei a fost găsit un cuțit cu lama de 10 centrimetri. Totodată, ar fi strigat că vrea să fie lăsată în pace și că își dorește să își încheie socotelile cu viața.

ADVERTISEMENT