News

S-a întâmplat la înmormântarea lui Costin Mărculescu. Detaliul şoc pe care oamenii l-au observat la sicriul actorului

14.06.2020 | 10:18
Sa intamplat la inmormantarea lui Costin Marculescu Detaliul soc pe care oamenii lau observat la sicriul actorului
Dan Capatos a trimis o coroană la căpătâiul lui Costin Mărculescu. Ce mesaj i-a scris regretatului actor. Sursa foto: colaj click.ro, cancan.ro, e-politic.ro
ADVERTISEMENT

Rude, prieteni, colegi de breaslă, reprezentanți ai showbiz-ului românesc sau persoane care l-au apreciat deși nu au avut ocazia să-l cunoască, cu toții şi-au luat rămas bun de la Costin Mărculescu. Regretatul actor a fost înmormântat la Cimitirul Reînvierea din Capitală, iar apropiații au pus la punct fiecare detaliu pentru a-l putea conduce cum se cuvine pe ultimul drum.

Ce a scris Dan Capatos pe coroana funerară trimisă la căpătâiul lui Costin Mărculescu

Dan Capatos a ținut să-și exprime condoleanțele printr-o coroană imensă, alcătuită din trandafiri roșii, pe care a stat scris un mesaj scurt, dar cât se poate de emoționant. „Dan Capatos și echipa XNS: Respect”, i-a transmis acesta celui care a fost invitat în nenumărate ediții ale emisiunilor realizate de-a lungul timpului, potrivit cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Trecerea sa în neființă i-a luat prin surprindere nu doar pe membrii familiei, ci și pe toți cei care l-au cunoscut și apreciat, având în vedere că îl descriu drept un bărbat pozitiv, plin de energie, care iubea nespus viața și încerca să-și păstreze zâmbetul pe buze, în ciuda problemelor din ultima perioadă.

Medicii legiști au stabilit că decesul a survenit în urma unui stop cardio-respirator suferit cu aproape trei zile înainte ca trupul neînsuflețit să fie descoperit de polițiști. Vecinii au apelat la 112, speriați că nu îl mai văzuseră de ceva timp și nu le răspundea la telefon.

ADVERTISEMENT

Sicriul în care se afla trupul neînsufleţit al regretatului actor, acoperit

Îndrăgitul actor a fost condus pe ultimul drum, în prezența familiei, dar și a unui număr restrâns de foști colegi de breaslă și prieteni din lumea mondenă care au ținut să ia parte la acest moment dureros. Potrivit cancan.ro, sicriul cu trupul său neînsuflețit a rămas acoperit pe toată durata slujbei de înmormântare, decizia fiind luată cel mai probabil din cauza stării avansate de degradare în care a fost găsit.

Totodată, sursa citată notează că acesta își va dormi somnul de veci în cimitirul Reînvierea din Capitală, alături de mama și bunica lui. Chiar dacă se confrunta cu mari probleme financiare în ultima perioadă, familia și prietenii refuză să dea crezare ipotezei conform cărora Costin Mărculescu și-ar fi pus capăt zilelor.

ADVERTISEMENT

Costin a fost mereu o fire plină de viață, un om care a dat cu 10 mâini, de toate, tuturor celor din jurul său. A murit singur, ca un câine. Niciun prieten, nicio rudă nu s-a gândit că ar fi putut să pățească ceva, în ciuda faptului că nu mai răspundea de câteva zile la telefon, pe Facebook nu mai postase nimic și el era foarte activ. E trist să-ți dea Dumnezeu un așa destin.

Ultima dată când am vorbit cu el a fost imediat după sărbătorile de iarnă. Se simțea trist, singur și tot mai departe de ceea ce era acum ceva timp. Îmi zicea că nu se simte împlinit, că uneori se simte inutil și ar vrea să facă mai mult.

ADVERTISEMENT

Voia să scrie o carte, să publice în ea informații și imagini cu vedete de la noi, cu sportivi, să facă ceva să iasă iar la suprafață. El cred că a clacat atunci când agenția de modelling pe care o avea a eșuat.

Cred că a simțit că a eșuat el, ca om. Nu a alergat niciodată după faimă și a fost înconjurat numai de ghinioane, la un moment dat îmi zicea că se simte blestemat”, a povestit, cu lacrimi în ochi, Maria, o bună prietenă a regretatului actor.

ADVERTISEMENT