Sport

S-a întors roata în Gruia! CFR Cluj a luat cartonaș roșu cu Lazio, după ce în tur a evoluat în superioritate numerică. Video

CFR Cluj a rămas în zece oameni, după eliminarea lui Muhar din minutul 77. Lazio a atacat cu un om în plus în ultimul sfert de oră al partidei din Conference League.
23.02.2023 | 21:34
Sa intors roata in Gruia CFR Cluj a luat cartonas rosu cu Lazio dupa ce in tur a evoluat in superioritate numerica Video
Karlo Muhar a văzut cartonașul roșu în minutul 77 al meciului cu Lazio din Conference League. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Karlo Muhar a lăsat-o pe CFR Cluj în zece oameni după ce a văzut al doilea cartonaș galben în minutul 77. Mijlocașul croat al campioanei României văzuse primul avertisment în minutul 34. S-a echilibrat balanța din acest punct de vedere, după ce în meciul tur, echipa lui Dan Petrescu a evoluat în superioritate numerică.

CFR Cluj, inferioritate numerică după ce Karlo Muhar a văzut cartonașul roșu

Karlo Muhar a avut șansa de a deschide scorul în minutul 30, cu puțin timp înainte ca mijlocașul croat să încaseze primul cartonașul galben. Fotbalistul CFR-ului a șutat de la distanță, însă mingea a fost respinsă de Maximiano în corner.

ADVERTISEMENT

În minutul 77, arbitrul german i-a acordat al doilea cartonaș galben lui Muhar după un fault întârziat la Immobile și a lăsat-o pe campioana României în inferioritate numerică. În meciul tur de pe Stadio Olimpico, Lazio a jucat cu un om în minus din minutul 15, când Patric a văzut direct cartonașul roșu în urma unui fault la Krasniqi. VEZI VIDEO AICI.

Chiar dacă nu primea cartonașul roșu, Muhar ar fi fost suspendat pentru următoarea partidă din Conference League, însă nu a fost cazul pentru că Lazio a acces în optimile de finală. În aceeași situație se afla și Ciprian Deac, care a văzut cartonașul galben în minutul 55 al meciului.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj, eliminată în play-off-ul din Conference League de Lazio

CFR Cluj a avut o prestație bună în prima repriză a meciului retur cu Lazio din play-off-ul Conference League, însă jucătorii lui Dan Petrescu nu au putut trimite mingea în poarta apărată de Maximiano, astfel campioana României a fost eliminată.

Ermal Krasniqi a avut una dintre cele mai mari ocazii ale meciului de la Cluj. Fotbalistul kosovar, care se află sub monitorizarea echipelor din Europa în urma prestațiilor solide din tricoul ardelenilor, nu a reușit să profite până la capăt de neînțelegerea dintre Maximiano și Casale.

ADVERTISEMENT

Jucătorul transferat de la FC Ballkani în iarnă, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, a șutat pe lângă poartă dintr-o poziție ideală. Astfel, echipa finanțată de Neluțu Varga a pierdut prima de 200.000 de euro pusă la bătaie de patron, sumă dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

CFR Cluj, deplasare la Ploiești după eliminarea din Conference League

Pentru CFR Cluj urmează duelul din deplasare cu Petrolul Ploiești, luni, 27 februarie, ora 20:00, în etapa 27 din SuperLiga. În prezent, echipa lui Dan Petrescu se află pe locul 2 în campionat, cu 53 de puncte, cu două în spatele liderului Farul.

ADVERTISEMENT

Meciul cu Lazio a fost cel cu numărul 100 pentru CFR Cluj, însă cu ghinion. Avantajul minim pe care Lazio și l-a asigurat în meciul tur a fost decisiv. Ciro Immobile a înscris singurul gol al „dublei” manșe.

ADVERTISEMENT