News

S-a învelit cu o pătură electrică și a fost găsit fără viață. Moarte absurdă în Caraș-Severin

Un bărbat din județul Caraș-Severin a avut parte de o moarte absurdă, după ce s-a învelit cu o pătură electrică. Acesta a fost găsit carbonizat
16.05.2023 | 11:22
Sa invelit cu o patura electrica si a fost gasit fara viata Moarte absurda in CarasSeverin
S-a învelit cu o pătură electrică și a fost găsit fără viață. Colaj Fanatik.ro. Sursa foto: Hepta/Facebook Smurd
ADVERTISEMENT

Moarte absurdă în județul Caraș-Severin, acolo unde un bărbat a fost găsit fără viață, după ce s-a acoperit cu o pătură electrică. Este vorba despre un bătrân, în vârstă de 72 de ani, din Obreja, care dispăruse de câteva zile.

O pătură electrică i-a adus moartea bărbatului din Caraș-Severin

Vecinii bărbatului sunt cei care au alertat autoritățile, deoarece acesta nu mai fusese văzut de câteva zile, potrivit news.ro. Având în vedere vârsta înaintată a victimei, vecinii s-au gândit că poate acesta ar avea probleme de sănătate. Prin urmare au sunat la 112, anunțând că omul este de negăsit.

ADVERTISEMENT

La fața locului au ajuns polițiștii din municipiul Caransebeş. Oamenii legii au pătruns în locuința bărbatului de 72 de ani, care a fost găsit fără viață. Acesta era parțial carbonizat în zona picioarelor, după ce s-ar fi acoperit cu o pătură electrică.

”În data de 15.05, în jurul orelor 16.45, Poliţia Municipiului Caransebeş a fost sesizată că un bărbat în vârstă de 72 de ani din Obreja nu ar fi fost văzut de câteva zile. Bărbatul în cauză a fost găsit în locuinţa acestuia, decedat, parţial carbonizat în zona picioarelor, fiind acoperit peste picioare cu o pătură electrică”, au transmis reprezentanții IPJ Caraș-Severin.

ADVERTISEMENT

În urma necropsiei se va stabili cu exactitate din ce cauză s-a produs moartea bărbatului din Caraș-Severin, trupul neînsuflețit al acestuia fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală. De asemenea, în acest caz a fost deschisă o anchetă, pentru a se afla în ce circumstanțe s-a produs evenimentul nefericit.

Un sicriu a explodat, iar mortul a fost carbonizat

Un incident la fel de absurd, dar cu un deznodământ diferit, a avut loc în urmă cu doar câteva zile la un priveghi, din județul Bistriţa-Năsăud. Sicriul, cu capac frigorific, în care se afla cadavrul unui bărbat de 36 de ani, s-a defectat, motiv pentru care a luat foc.

ADVERTISEMENT

Mai exact, s-a produs un scurtcircuit la capac, iar sicriul a explodat. Focul izbucnit în urma incidentului s-a extins la întreaga cameră în care avea loc priveghiul, iar trupul neînsuflețit al bărbatului a fost carbonizat, oamenii rămânând înmărmuriți de groază.

Potrivit presei locale, rudele decedatului nu au vrut să ducă sicriul la capelă, insistând să fie ținut acasă. „Nu au vrut să ducă sicriul la capelă. L-au ținut acasă, într-un sicriu cu capac frigorific care a explodat. Mortul s-a carbonizat, a luat foc și casa”, susțin sursele publicației Timp Online.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, focul a fost stins de familia bărbatului mort, conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud. „Incendiul a fost lichidat de proprietari, se manifesta la nivelul unei încăperi în care se desfăşura un priveghi. Au ars elementele combustibile din interiorul camerei. Incendiul a fost provocat, cel mai probabil, de o defecţiune a sistemului de aer condiţionat al sicriului”, a transmis Marius Rus, purtător de cuvânt al ISU.

 

 

 

 

ADVERTISEMENT