Sport

S-a jucat biletul la care orice parior visează! Câștig de 20.000 de euro cu 7 meciuri și emoții minime

Un parior inspirat a avut curajul să riște 400 de lei pe un bilet cu șapte meciuri, toate la cote generoase. Le-a ales perfect și a făcut un profit uriaș, de aproape 20.000 de euro.
06.02.2022 | 20:30
Sa jucat biletul la care orice parior viseaza Castig de 20000 de euro cu 7 meciuri si emotii minime
S-a jucat biletul la care orice parior visează! Câștig de 20.000 de euro cu 7 meciuri și emoții minime
ADVERTISEMENT

Sunt bilete la pariuri care fac ca lucrurile să pară atât de simple. Așa a fost și cazul pentru un jucător care a ales doar șapte meciuri, online, pentru o cotă totală fabuloasă: 216,62. Și investiția de 400 de lei a fost extrem de inspirată. A adus un total de 95.314,54 lei.

A câștigat 95.314,54 lei cu un bilet în care toate meciurile au mers ca la carte. Nicio problemă în cele 7 partide alese

Ba mai mult, se poate spune că pariorul nu a avut prea mari emoții. Au fost meciuri care au fost bifate destul de ușor, fără să fie nevoie de goluri marcate în prelungiri. Așa cum s-a întâmplat pe alte bilete câștigătoare.

ADVERTISEMENT
Super bilet la pariuri

Poți face și tu un bilet câștigător de tipul big-win. Indiferent că alegi să joci online, sau una dintre agențiile Superbet din toată țara. Este recomandat să consulți înainte și lista completă a bonusurilor oferite de Superbet. Îți sporești astfel șansele de a face profit.

Toate evenimentele de pe bilet au fost programate miercuri seară, pe 2 februarie. Primul dintre ele, din Jupiler Premier League, Kortrijk – Antwerp, 2 solist. Cotă 1,95 pentru victoria oaspeților, care s-au impus fără emoții, scor 2-0.

ADVERTISEMENT

Cote excelente prinse la meciurile din Championship. Cea mai mare cotă de bilet vine, însă, din Cupa Belgiei

Apoi, de la ora 21:00, s-a jucat Rayo Vallecano – Mallorca, în Cupa Spaniei. S-a mers pe 1 solist, la cotă 1,85. A fost o victorie cu 1-0 pentru gazde, care marcau singurul gol al partidei în minutul 44, din penalty.

Cea mai mare cotă de pe bilet, 3,20, a fost aleasă la partida Gent – Club Brugge, 2 solist, în Cupa Belgiei. Oaspeții au câștigat cu 1-0, gol marcat în minutul 56. Trei minute mai târziu, Brugge rămânea în 10 oameni, dar reușea să păstreze avantajul până la final.

ADVERTISEMENT

O cotă foarte bună și din Championship, unde s-a mizat pe victoria celor de la Cardiff pe terenul lui Barnsley. Iar galezii au reușit să obțină victoria, scor 1-0, cu singurul gol al partidei marcat în minutul 71.

Tot din Championship s-a jucat și 1 solist la partida Huddersfield – Derby County, la cotă 2,25. A fost o cotă care s-a înverzit cu puține emoții, victorie 2-0 a gazdelor. Ce-i drept, goluri venite târziu, minutele 75 și 79.

ADVERTISEMENT

Pariorul a anticipat și victoria obținută de Celtic în Old Firm Derby. Valencia a câștigat meciul din Cupa Spaniei la ultimul meci de pe bilet

Pe super biletul jucat online a fost și derby-ul Scoției, Celtic – Rangers. S-a jucat 1 solist, la cotă 2,30. Și s-a dovedit o alegere foarte inspirată, cu o victorie foarte clară a gazdelor, scor 3-0.

În fine, ultimul meci a adus și cea mai mică dintre cotele de pe bilet. 1,52 pentru 1 solist la Valencia – Cadiz, în Cupa Spaniei. A fost, totuși, unul dintre meciurile care au adus ceva emoții. “Liliecii” s-au impus cu 2-1, iar golul victoriei a venit în minutul 79.

Un bilet de excepție gândit de un parior inspirat, așa cum vom mai vedea cu siguranță și în următoarele zile. Și tu poți face un bilet cu un asemenea câștig, iar lista completă a bonusurilor oferite de Superbet ți-ar putea fi de mare ajutor.

ADVERTISEMENT