News

S-a lansat producția în serie a limuzinei de lux a lui Vladimir Putin. Ce preț are automobilul

Limuzina pe care o conduce Vladimir Putin va fi produsă în masă. Iată ce preț de pornire va avea.
01.06.2021 | 23:11
Sa lansat productia in serie a limuzinei de lux a lui Vladimir Putin Ce pret are automobilul
ADVERTISEMENT

Vladimir Putin a anunțat că va începe producția în masă a mașinilor pe care le conduce el însuși, cele din gama de lux de la Aurus, produse exclusiv în Rusia.

Limuzina pe care o conduce Vladimir Putin va fi produsă în masă

Anunțul a fost făcut chiar de președintele Rusiei, care a anunțat că producția în masă va fi făcută în Republica Tatarstan, mai precis în orașul Ielabuga.

ADVERTISEMENT

Lansarea producției a fost făcută online, în condițiile pandemiei de coronavirus, iar președintele a anunțat că speră că producția în serie va aduce o creștere a exportului de mașini din Rusia.

„Sperăm că producția în serie a mașinilor Aurus va consolida prezența mașinilor rusești pe piața internațională și ne va oferi posibilitatea de a crește exportul de produse de înaltă tehnologie”, a spus Vladimir Putin.

ADVERTISEMENT

Producția în masă a Aurus, pas important pentru industria din Rusia

Vladimir Putin

a anunțat că producția în masă a mașinilor pe care le conduce chiar el va fi un ajutor important atât pentru industria auto din Rusia, cât și pentru industrie în general.

„Este o plăcere să vă felicit pentru deschiderea noilor capacități actualizate pentru producția în serie a mașinilor Aurus din Republica Tatarstan.

ADVERTISEMENT

Desigur, acesta este un eveniment important pentru industria auto rusă și industria rusă în general”, a mai spus președintele.

Aurus este o gamă de autoturisme de lux, care era produsă, inițial, pentru înalții oficiali, dar iată că acum ea se va produce în masă și va fi accesibilă populației largi.

ADVERTISEMENT

„După cum știți, folosesc astfel de mașini și am fost chiar eu la volan, de multe ori. Aceasta este o mașină cu adevărat demnă, de înaltă calitate, care corespunde tuturor standardelor mondiale”, a mai precizat președintele.

„Putem spune că, pentru prima dată în istoria Rusiei, a fost creată de la zero o întreagă linie de autoturisme”, a mai transmis Putin, în cadrul lansării oficiale.

Se preconizează că mașinile Aurus vor fi vândute în țări din Africa, dar și Orientul Mijlociu, iar data de la care vor fi puse în vânzare primele modele pentru public este cea de 7 iunie 2021.

Aurus produce modelele sedan, limuzină și cabriolet. Prețul de pornire pentru limuzina pe care o conduce Vladimir Putin este de 274.000 de dolari.

ADVERTISEMENT