S-a răzgândit Negoiţă? Pe mâinile cui vrea să o lase pe Dinamo

Iuliana Spirache   
in Dinamo
25/03/2018, 14:27
S-a răzgândit Negoiţă? Pe mâinile cui vrea să o lase pe Dinamo

Deşi actualul patron din “Ştefan cel Mare” se află în negocieri avansate cu un grup de investiţii din străinătate, acesta ar accepta să vândă clubul oricui. Ionel Dănciulescu susţine că acesta şi-ar dori ca echipa sa ajungă tot la nişte dinamovişti.

“Este un lucru important, am văzut că şi Mister Dinu ar vrea să-şi doneze acţiunile pe care le are. Este un lucru fantastic, dar din ce ştiu eu, în acest moment, sunt două entităţi ale suporterilor care îşi doresc acelaşi lucru. O altă situaţie pe care o cunosc este aeea că domnul Negoiţă şi-ar dori din tot sufletul ca echipa să fie dată suporterilor.  

“Să discute pentru a ajunge la un numitor comun!”

Aşa că, cel mai important este acum ca cele două entităţi să se pună la masă şi să discute pentru a ajunge la un numitor comun şi sunt convins că se va ajunge la o soluţie pentru a prelua Dinamo pe viitor”, a spus Dănciulescu pentru un post de televiziune.

Ştirea MOMENTULUI

Coregrafie spectaculoasă a sârbilor la Steaua Roşie Belgrad – Napoli! Belodedici, invitat special la meci! Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×