Fotbal intern

S-a rezolvat misterul aparaturii medicale dispărute de la Săftica: “A băgat-o în portbagaj!”. Exclusiv

14.01.2021 | 13:10
Sa rezolvat misterul aparaturii medicale disparute de la Saftica A bagato in portbagaj Exclusiv
S-a rezolvat misterul aparaturii medicale dispărute de la Săftica: "A băgat-o în portbagaj!". Exclusiv
ADVERTISEMENT

La finalul lunii noiembrie, doctorul Liviu Bătineanu a anunțat că pleacă de la Dinamo din cauza restanțelor salariale. Însă, odată cu plecarea doctorului au dispărut și echipamentele medicale de la Săftica. 

A fost contactat doctorul Adrian Motoacă pentru a ajuta clubul în momentele grele. Însă, în momentul în care noul doctor a mers la Săftica nu a mai găsit acolo echipamentele medicale. Mai mult decât atât, spaniolii din conducerea clubului nu au avut bani nici măcar de o geantă medicală care costă aproximativ 200 de euro.

ADVERTISEMENT

După aproape două luni de la incident, Adrian Motoacă a lămurit pentru FANATIK misterul apărăturii medicale dispărute de la Săftica. Echipamentele au fost luate în portbagaj de doctorul Liviu Bătineanu, care s-a asigurat că ele nu vor dispărea fără să fie plătite:

S-a rezolvat misterul aparaturii medicale dispărute de la Săftica: “Povestea e puțin îmbârligată”

“Medical vorbind te compromiți dacă accepți acele condiții. Referitor la aparaturile care au dispărut de la Săftica, l-au sunat cei din Board-ul DDB pe domnul doctor (n.r. Liviu Bătineanu), pentru că spaniolii îl acuzau voalat că le-a luat. 

ADVERTISEMENT

Povestea e puțin îmbârligată. Au făcut o achiziție, deși aparatele existente nu erau vechi. La plecarea mea de acolo, aparatele erau bune. Le-am verificat, am chemat de la firme specializate să le facă verificarea tehnică și totul era ok. Mai puteau fi folosite 5 ani cel puțin. 

“Domnul doctor a venit cu condiția ca în echipă să fie și fiul dânsului”

La al doilea sau al treilea descălecat al doctorului Bătineanu, s-au schimbat. Domnul doctor a venit cu condiția ca în echipă să fie și fiul dânsului care este fizioterapeut. S-a schimbat echipa medicală. Kinetoterapeutul Cătălin Andrei de la lotul național U-21 a fost forțat să plece de domnul Bălănescu. 

ADVERTISEMENT

Ei s-au reîntors la echipă și au pus niște condiții: salariale, de muncă, probabil de a schimba echipamentele. Așa a apărut povestea cu aparatura nouă, adusă de la Cluj. O firmă de echipamente medicale din Cluj. La plecarea dânsului nu a vrut să le lase acolo pentru că nu erau plătite și atunci le-a luat la el în mașină, în portbagaj. 

“Decât să dispară, a hotărât să ia aparaturile medicale pentru a le returna distribuitorilor de la Cluj”

Cei din galerie l-au sunat și asta a fost explicația. Să nu inducă spaniolii un alt termen că le-ar fi luat cu titlu că nu și-a primit banii sau ceva de genul ăsta. Deși aparatura a urcat-o personal în mașină, dar nu era a lui. 

ADVERTISEMENT

Dar a fost îndreptățit. Pentru că el și-a pus cuvântul către firma de echipamente medicale și decât să dispară, să fie pierdute, a hotărât să ia aparaturile medicale pentru a le returna distribuitorilor de la Cluj.

Pentru că nu erau plătite. De asta a apărut discuția că nu era nimic, nicio aparatură. Bănuiesc că a reapărut și aparatura odată cu revenirea lui”, a povestit Motoacă pentru FANATIK.

Liviu Bătineanu s-a întors la club!

Negocierile dintre Adrian Motoacă și conducerea spaniolă a celor de la Dinamo s-au încheiat după câteva ore. Rufo Collado l-a făcut “mincinos” pe doctor despre care spune că a venit cu un interes ascuns la echipă.

În cele din urmă, doctorul Liviu Bătineanu a fost convins să se întoarcă alături de “câini”, chiar dacă nu a văzut niciun salariu în ultimele luni, așa cum s-a întâmplat și cu jucătorii, care au ajuns la 5 luni restanță.

  • 500.000 de euro a investit Pablo Cortacero la Dinamo
  • 5 este numărul de luni de când patronul iberic n-a băgat 1 euro în club

 

 

ADVERTISEMENT