Fotbal intern

S-a rezolvat misterul aparaturii medicale dispărute de la Săftica: “A băgat-o în portbagaj!”. Exclusiv

14.01.2021 | 13:10
Sa rezolvat misterul aparaturii medicale disparute de la Saftica A bagato in portbagaj Exclusiv
S-a rezolvat misterul aparaturii medicale dispărute de la Săftica: "A băgat-o în portbagaj!". Exclusiv
ADVERTISEMENT

La finalul lunii noiembrie, doctorul Liviu Bătineanu a anunțat că pleacă de la Dinamo din cauza restanțelor salariale. Însă, odată cu plecarea doctorului au dispărut și echipamentele medicale de la Săftica. 

A fost contactat doctorul Adrian Motoacă pentru a ajuta clubul în momentele grele. Însă, în momentul în care noul doctor a mers la Săftica nu a mai găsit acolo echipamentele medicale. Mai mult decât atât, spaniolii din conducerea clubului nu au avut bani nici măcar de o geantă medicală care costă aproximativ 200 de euro.

ADVERTISEMENT

După aproape două luni de la incident, Adrian Motoacă a lămurit pentru FANATIK misterul apărăturii medicale dispărute de la Săftica. Echipamentele au fost luate în portbagaj de doctorul Liviu Bătineanu, care s-a asigurat că ele nu vor dispărea fără să fie plătite:

S-a rezolvat misterul aparaturii medicale dispărute de la Săftica: “Povestea e puțin îmbârligată”

“Medical vorbind te compromiți dacă accepți acele condiții. Referitor la aparaturile care au dispărut de la Săftica, l-au sunat cei din Board-ul DDB pe domnul doctor (n.r. Liviu Bătineanu), pentru că spaniolii îl acuzau voalat că le-a luat. 

ADVERTISEMENT

Povestea e puțin îmbârligată. Au făcut o achiziție, deși aparatele existente nu erau vechi. La plecarea mea de acolo, aparatele erau bune. Le-am verificat, am chemat de la firme specializate să le facă verificarea tehnică și totul era ok. Mai puteau fi folosite 5 ani cel puțin. 

“Domnul doctor a venit cu condiția ca în echipă să fie și fiul dânsului”

La al doilea sau al treilea descălecat al doctorului Bătineanu, s-au schimbat. Domnul doctor a venit cu condiția ca în echipă să fie și fiul dânsului care este fizioterapeut. S-a schimbat echipa medicală. Kinetoterapeutul Cătălin Andrei de la lotul național U-21 a fost forțat să plece de domnul Bălănescu. 

ADVERTISEMENT

Ei s-au reîntors la echipă și au pus niște condiții: salariale, de muncă, probabil de a schimba echipamentele. Așa a apărut povestea cu aparatura nouă, adusă de la Cluj. O firmă de echipamente medicale din Cluj. La plecarea dânsului nu a vrut să le lase acolo pentru că nu erau plătite și atunci le-a luat la el în mașină, în portbagaj. 

“Decât să dispară, a hotărât să ia aparaturile medicale pentru a le returna distribuitorilor de la Cluj”

Cei din galerie l-au sunat și asta a fost explicația. Să nu inducă spaniolii un alt termen că le-ar fi luat cu titlu că nu și-a primit banii sau ceva de genul ăsta. Deși aparatura a urcat-o personal în mașină, dar nu era a lui. 

ADVERTISEMENT

Dar a fost îndreptățit. Pentru că el și-a pus cuvântul către firma de echipamente medicale și decât să dispară, să fie pierdute, a hotărât să ia aparaturile medicale pentru a le returna distribuitorilor de la Cluj.

Pentru că nu erau plătite. De asta a apărut discuția că nu era nimic, nicio aparatură. Bănuiesc că a reapărut și aparatura odată cu revenirea lui”, a povestit Motoacă pentru FANATIK.

Liviu Bătineanu s-a întors la club!

Negocierile dintre Adrian Motoacă și conducerea spaniolă a celor de la Dinamo s-au încheiat după câteva ore. Rufo Collado l-a făcut “mincinos” pe doctor despre care spune că a venit cu un interes ascuns la echipă.

În cele din urmă, doctorul Liviu Bătineanu a fost convins să se întoarcă alături de “câini”, chiar dacă nu a văzut niciun salariu în ultimele luni, așa cum s-a întâmplat și cu jucătorii, care au ajuns la 5 luni restanță.

  • 500.000 de euro a investit Pablo Cortacero la Dinamo
  • 5 este numărul de luni de când patronul iberic n-a băgat 1 euro în club

 

 

ADVERTISEMENT
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am...
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am mâncat? Răducioiu și-a vomitat mațele”
Halep, în fața unei întrebări extrem de incomode: scenariul care prinde contur în...
Halep, în fața unei întrebări extrem de incomode: scenariul care prinde contur în cazul Simonei ANALIZĂ
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Un african vorbeşte despre şocurile culturale trăite după ce s-a mutat în România....
Un african vorbeşte despre şocurile culturale trăite după ce s-a mutat în România. "Aproape mi-am sunat părinții să le spun că mă întorc acasă"
Românca de 26 de ani care face plajă pe terasa apartamentului şi i-a...
Românca de 26 de ani care face plajă pe terasa apartamentului şi i-a înnebunit pe vecini. Soţul ei câştigă 450.000 de euro pe an
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
VOUCHERE pentru angajați. Cine primește mai mulți BANI
VOUCHERE pentru angajați. Cine primește mai mulți BANI
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Pensionarii care primesc câte 1.000 de lei în plus. Măsura nu se aplică...
Pensionarii care primesc câte 1.000 de lei în plus. Măsura nu se aplică în toată țara
Ronald Gavril, lovitură URIAȘĂ pentru Anamaria Prodan. Răsturnare de situație în cuplul lor....
Ronald Gavril, lovitură URIAȘĂ pentru Anamaria Prodan. Răsturnare de situație în cuplul lor. Încă un bărbat care o dezamăgește
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Horoscop săptămâna 17-23 mai 2024. Iubire, bani și noroc pe toate planurile pentru...
Horoscop săptămâna 17-23 mai 2024. Iubire, bani și noroc pe toate planurile pentru patru zodii