Fotbal intern

S-a rupt lanțul de iubire! Dragoș Nedelcu e liber din nou! Mijlocașul lui FCSB s-a despărțit de cântăreața Aza! GALERIE FOTO

22.11.2019 | 19:58
Dragoș Nedelcu și cântăreața Aza s-au despărțit
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Dragoș Nedelcu și Gabriela Amzaru, cântăreața cunoscută în lumea showbizz-ului drept Aza, nu mai formează un cuplu! Mijlocașul FCSB-ului a fost cel care a decis să pună capăt relației cu frumoasa blondină, toate acestea după ce a ajuns la concluzia că legătura cu aceasta nu îi aduce niciun beneficiu. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Astra Giurgiu: 1.95 este cota pentru ”Ambele echipe înscriu”. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

Dragoș Nedelcu s-a despărțit de cântăreața Aza

Dragoș Nedelcu și Gabriela Amzaru s-au cunscut imediat după ce internaționalul român s-a despărțit de Flavia, tânăra pe care o cunoscuse în perioada petrecută la FC Viitorul Constanța, dar lucrurile nu au decurs așa cum cei doi se așteptau și fotbalistul FCSB-ului nu a dorit să facă publică relația cu celebra artistă.

Dragoș Nedelcu n-a dorit să se afișeze cu Gabriel Amzaru, iar cei doi au ținut relația desparte de ochii curioșilor, lucru care nu a fost pe placul tinerei și legătura dintre ei s-a destrămat. Astfel, Dragoș Nedelcu i-a dat papucii artistei după câteva luni de relație. Mai mult, cei doi au decis să nu se mai urmărească pe paginile de socializare și să rupă orice legătură.

ADVERTISEMENT
Aza, cântăreața care s-a iubit pe ascuns cu Dragoș Nedelcu

Aza a devenit cunoscută la Vocea României

Gabriela Amzaru a devenit cunoscută după ce a participat la emisiunea Vocea României, în ediția din 2015, atunci când a reușit să impresioneze cu interpretarea melodiei Ileană. Aceasta a început să cântte la vârsta de patru ani, iar mentori i-au fost Marius Țeicu și regretatul Cornel Fugaru. Pe parcursul timpului a câștigat ”Cerbul copiilor” și ”Mamaia copiilor”.

Aza a colaborat cultima dată cu Mario Fresh, iar cei doi au scos în urmă cu trei luni pe piață pesa ”Mai iubește-mă o dată”. În trecut a cântat alături de Adrian Sînă melodia ”Ușor, ușor” și cu Cosy ”Înger și demon”.

ADVERTISEMENT
  • 1,5 milioane de euro este cota lui Dragoș Nedelcu, conform transfermarkt.com
  • 7 meciuri, un gol și o pasă decisivă are Dragoș Nedelcu în sezonul 2019 – 2020