Fotbal international

S-a săturat de VAR! Fundașul lui Monaco, Ruben Aguilar, a distrus monitorul de la marginea terenului după ce a fost eliminat în meciul cu Saint-Etienne. VIDEO

04.11.2019 | 15:58
S-a săturat de VAR! Fundașul lui Monaco, Ruben Aguilar, a distrus monitorul de la marginea terenului după ce a fost eliminat în meciul cu Saint-Etienne. VIDEO
Fundașul lui Monaco, Ruben Aguilar, a distrus monitorul VAR după ce a fost eliminat în meciul cu St. Etienne. Sursa foto: Twitter.com
ADVERTISEMENT

Nu toți fotbaliștii iubesc arbitrajul video (VAR). Ultima partidă a rundei a 12-a din Ligue 1, Saint-Etienne – AS Monaco (scor final 1-0), a oferit una dintre fazele weekend-ului în Europa. Fundașul  oaspeților, Ruben Aguilar, s-a răzbunat crunt pe VAR după ce a fost eliminat de arbitrul partidei la doar 20 de minute după intrarea pe teren.

Fundașul lui Monaco, Ruben Aguilar, a distrus monitorul VAR după ce a fost eliminat în meciul cu Saint-Etienne

Fundașul francez al celor de la AS Monaco, Ruben Aguilar, a avut o seară neagră în ultima rundă jucată în Ligue 1. Introdus pe teren în minutul 70 al meciului Saint-Etienne – Monaco 1-0, apărătorul a părăsit terenul puțin mai repede decât colegii săi, în minutul 90, după ce a fost eliminat de centralul partidei, Jerome Bisard.

ADVERTISEMENT

În drumul său către vestiare, Aguilar a fost surprins de camere în timp ce se răzbuna, nu pe vreo ușă sau pe vreun hidrant, ci pe monitorul VAR amplasat la marginea terenului. Dând dovadă de un excelent joc de picior, francezul a zdruncinat serios sistemul video, spre uluiala celor prezenți. Fanii prezenți la meci nu au gustat deloc ieșirea jucătorului de la Monaco și l-au huiduit la scenă deschisă.

Nervii lui Ruben Aguilar au fost alimentați de o fază petrecută la mijlocul reprizei secunde. Jucătorul gazdelor, Wesley Fofana, a fost salvat de eliminare chiar de VAR, după un fault în postură de ultim apărător. Arbitrajul video a intervenit și a semnalizat ofsaid la un jucător al lui Monaco, iar roșul lui Fofana a fost șters.

ADVERTISEMENT

Ruben Aguilar, un dur al lui Monaco în acest sezon de Ligue 1

Ruben Aguilar nu se află la prima eliminare de când îmbracă tricoul fostei campioane din Ligue 1. Venit de la Montpellier în vară, fundașul a fost eliminat în două din cele nouă meciuri pe care le-a jucat pentru monegasci. După gestul de duminică, Aguilar are șanse mari de a primi o suspendare mai consistentă din parte forurilor fotbalului francez.

În urma eșecului înregistrat cu St. Etienne în etapa a 12-a din Ligue 1, Monaco, echipă antrenată de Leonardo Jardim, rămâne pe un modest loc 15 în campionat. De cealaltă parte, Saint-Etienne stă ceva mai bine, fiind pe locul 8.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri