Sport

S-a schimbat locul de disputare al meciului Progresul Spartac – Dinamo, debutul „câinilor” în Liga 2. Prețuri de SuperLiga la bilete

Veste bună pentru Dinamo, care va deschide noul sezon de Liga 2. Aflați la prima experiență în eșalonul secund, „câinii roșii” vor fi susținuți din tribune de spectatori la partida cu Progresul Spartac.
01.08.2022 | 17:48
Sa schimbat locul de disputare al meciului Progresul Spartac  Dinamo debutul cainilor in Liga 2 Preturi de SuperLiga la bilete
S-a schimbat locul de disputare al meciului Progresul Spartac - Dinamo, debutul „câinilor” în Liga 2. Prețuri de SuperLiga la bilete. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Progresul Spartac – Dinamo este primul meci al noului sezon de Liga 2. Duelul va avea loc joi, 4 august, de la ora 18:00. Spre fericirea echipei lui Ovidiu Burcă, aceasta va fi susținută de spectatori din tribune.

Dinamo, cu fani în tribune la debutul în Liga 2

Inițial, primul meci al lui Dinamo din istorie în Liga 2 trebuia să se dispute la Buftea. Meciul nu se va mai juca însă acolo deoarece Jandarmeria nu permitea intarea spectatorilor.

ADVERTISEMENT

Locul de desfășurare al duelului cu Progresul Spartac a fost însă mutat pe arena din Clinceni, acolo unde vor avea acces și ultrașii roș-albilor.

Fanii „câinilor” își vor putea încuraja astfel echipa favorită la primul meci jucat vreodată în Liga 2. Meciul de la Clinceni se va disputa joi, 4 august, de la ora 18:00, iar prețul unui bilet nu este deloc mic: 30 de lei.

ADVERTISEMENT

Ovidiu Burcă, fără Ivanov în eșalonul secund

Noul antrenor al „câinilor”, Ovidiu Burcă, nu se va putea baza pe serviciile lui Antoni Ivanov. Mijlocașul bulgar refuză să joace la Dinamo în Liga 2.

„Ivanov, este clar, nu mă bazez pe el, refuză să joace în Liga 2, nu poate mental, așa că nu trag de nimeni. Nu pot să forțez, are o situație cu clubul, eu, sportiv, nu mă pot baza pe el, mai departe își va rezolva cu Dinamo.

ADVERTISEMENT

În rest, am dat o listă cu jucători pe care nu mă bazez, le-am explicat motivele mele tuturor. Sunt doar chestiuni sportive, nu extrasportive. Am comunicat conducerii că nu mai fac parte din planurile mele sportive, rămâne să vedem ce soluții se găsesc alături de conducere.

E o situație neplăcută pentru mine, pentru ei, pentru club, dar eu consider că e cea mai bună decizie”, a declarat antrenorul lui Dinamo, conform gsp.ro.

ADVERTISEMENT

,,Condițiile de la Săftica sunt bune, chiar sunt bune… Rămâne de văzut dacă va continua și Iulian Roșu, vor fi discuții. Căpitan? Încă n-am decis total, în ultima perioadă a fost Dudea.

Vom lămuri și acest detaliu”, a mai spus Ovidiu Burcă.

  • 30 de lei este prețul unui tichet la Progresul Spartac – Dinamo
ADVERTISEMENT