Life

S-a schimbat raportul de forțe la Survivor România? Cum ar fi ieșit Andrei Dascălu favorit, de fapt. Reacția care spune tot

Survivor România cunoaște răsturnări de situație de la o săptămână la alta! Alegerea lui Andrei Dascălu drept favoritul publicului naște o nouă teorie.
07.06.2021 | 13:51
Sa schimbat raportul de forte la Survivor Romania Cum ar fi iesit Andrei Dascalu favorit de fapt Reactia care spune tot
ADVERTISEMENT

Andrei Dascălu a ieșit favoritul publicului la Survivor România din echipa Războinicilor! Semnalul a fost destul de prost pentru Albert, cel care a fost până acum susținut fără întrerupere.

Cu excepția unei săptămâni în care Maria a ieșit pe primul loc, Albert părea de neclintit din fruntea clasamentului. Fanii Survivor România au o explicație pentru această răsturnare de situație privind clasamentul din echipa albastră.

ADVERTISEMENT

Pe măsură ce tabăra anti-Albert a devenit tot mai mică, foștii concurenți au început să aibă mai multă influență asupra fanilor odată ajunși în țară.

S-a schimbat raportul de forțe la Survivor România? Cum a ieșit Andrei Dascălu favorit

Sindy, Starlin, Roxana Ghiță și Sorin au ieșit rând pe rând din competiție. Susținerea de care aceștia au beneficiat se redirecționează treptat către unul din concurenții rămași în competiție, altul în afară de Albert.

ADVERTISEMENT

Sorin a declarat imediat după ce a părăsit competiția din motive medicale că îl susține pe Andrei pentru câștigarea titlului de supraviețuitor. Se pare că și Sindy, Starlin și Roxana Ghiță s-au aliat în această campanie. Asta a început să se vadă, din moment ce Albert a început să piardă sprijinul votanților.

Până acum, concurenții care îl înfruntau direct pe Albert Oprea nu aveau puterea de a influența publicul de acasă. Odată ce au părăsit concursul, prezența lor în mediul online a devenit tot mai frecventă.

ADVERTISEMENT

Concurenții care au avut ceva de împărțit cu Albert au acum ocazia să se răzbune și să îl facă drept câștigător pe unul din tabăra din care făceau parte. Dintre aceștia au mai rămas doar Andrei Dascălu și Marius Crăciun și se pare că balanța înclină, deocamdată, în favoarea lui Andrei.

Roxana Ghiță, una din fostele concurente care îl susține pe Andrei Dascălu la Survivor România. Foto: Instagram

Susținerea foștilor concurenți, redirecționată către Andrei și Marius

Roxana Ghiță pare să confirme desfășurarea de forțe din mediul online. Cel mai recent mesaj pe care l-a postat pe Instagram spune tot.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă despre care s-a zvonit că ar fi avut o idilă cu Andrei l-a felicitat aseară pe acesta pentru că a ieșit pe primul loc. Ba mai mult, aceasta a filmat reacția ei când a văzut că Albert nu e primul. A râs satisfăcută de decizia telespectatorilor.

Unul din foștii concurenți care a făcut campanie intensă pentru Albert a fost Alin, jurnalistul clujean care s-a numărat printre primii eliminați.

Mutările și permutările din afara competiției par să fie din ce în ce mai interesante. Câștigătorul Survivor România se joacă în fiecare moment cu cât ne apropiem de marea finală.

ADVERTISEMENT