Fotbal international

S-a sfârşit era Sarri la Napoli. Vine un antrenor cu CV impresionant!

23.05.2018 | 09:01
Sa sfarsit era Sarri la Napoli Vine un antrenor cu CV impresionant

De luni noapte era Maurizio Sarri la Napoli a luat sfârşit. În proporţie de 99 la sută noul antrenor al vicecampioanei Italiei va fi un nume greu în Peninsulă şi nu numai, un câştigător de Champions League, Carlo Ancelotti. Tratativele dintre acesta şi patronul Aurelio de Laurentiis au avut loc în cursul nopţii de luni spre marţi la Roma şi experimentatul tehnician, ultima oară la Bayern Munchen, a spus da.

Carlo Ancelotti a acceptat să preia pe Napoli pentru următoarele două sezoane, pentru un salariu de 6,5 milioane euro pe sezon
Carlo Ancelotti a acceptat să preia pe Napoli pentru următoarele două sezoane

Contractul lui Ancelotti este de doi ani, cu opţiune pentru un al treilea, iar salariul net anual se ridică la 6,5 milioane euro. Carletto a asculat cu atenţie proiectul pus pe masă de conducerea lui Napoli, a prezentat apoi punctele sale de vedere privind posturile din lot care au nevoie de îmbunătăţiri şi în final a bătut palma cu pretenţiosul boss al partenopeilor, convins că va primi bugetul necesar pentru a-şi creiona lotul după cum consideră el.

S-a sfârşit era Sarri la Napoli. Unde va merge acesta să antreneze

Maurizio Sarri devenise deja un nume la trecut pentru Napoli încă de duminică seară, când De Laurentiis a vorbit pentru prima dată la trecut despre antrenorul său: “Pentru Sarri timpul a trecut”. Sarri a venit la Napoli în 2015 şi nu a reuşit să câştige nici un trofeu, dar a fost singura echipă care în ultimii ani a încercat să săcâie monstrul Juventus în bătălia pentru titlu, sezonul recent încheiat mai mult ca oricând.

Antrenorul a fost răsplătit pentru munca depusă la echipa de la poalele Vezuviului cu mai multe distincţii: Banca de argint şi Banca de Aur, Cel mai bun antrenor al anului. Perspectiva Chelsea nu pare a mai fi de actualitate. Însă Sarri va pleca la un club din străinătate şi pare tntat să accepte să vină în locul lui Roberto Mancini, la Zenit Sankt Petersburg.