Fotbal intern

DRAMĂ! Lucian Bălan, campion cu Steaua în 1986, S-A SINUCIS!

S-A SINUCIS BĂLAN. Lucian Bălan, titular în echipa Stelei care în 1986 a câştigat Cupa Campionilor Europeni, a încetat din viaţă. Acesta s-a sinucis în locuinţa sa din Baia Mare....
12.11.2015 | 18:25
DRAMĂ! Lucian Bălan, campion cu Steaua în 1986, S-A SINUCIS!

S-A SINUCIS BĂLAN. Lucian Bălan, titular în echipa Stelei care în 1986 a câştigat Cupa Campionilor Europeni, a încetat din viaţă. Acesta s-a sinucis în locuinţa sa din Baia Mare.

DRAMA care l-a distrus definitiv! Ultimul interviu dat de stelist

S-A SINUCIS BĂLAN. ”M-a sunat aseară, am vorbit cu el la telefon, trebuia să vină astăzi la mine să discutăm. Cred că avea o problemă din moment ce m-a sunat. Ştiu că acum două săptămâni a murit mama lui, era singura lui rudă. Este o veste absolut şocantă pentru mine şi acum am realizat că el de fapt n-a mai ajuns astăzi la mine”, a declarat pentru ProSport Cătălin Cherecheş, primarul din Baia Mare.

Lucian Bălan a MURIT intoxicat cu medicamente! A lăsat un bilet

S-A SINUCIS BĂLAN. În ultimii ani, Lucian Bălan a avut mari probleme cu banii şi s-a refugiat în alcool. Cea mai notabilă performanţă a lui Bălan este cîştigarea Cupei Campionilor Europeni în 1986.

S-A SINUCIS BĂLAN. Emeric Ienei: „E o veste groaznică! Nu se poate!”

CV-ul lui Lucian Bălan

Data naşterii: 25 iunie 1959
Locul naşterii: Bucureşti
Palmares
– de 4 ori campion al României şi 3 Cupe ale României cucerite cu Steaua Bucureşti, cîştigător (1986) şi finalist (1989) al Cupei Campionilor Europeni, cîştigător al Supercupei Europei (1987) şi o finală de Cupa Intercontinentală (1987), toate cu Steaua.
– A jucat 232 de jocuri în Divizia A şi a marcat de 17 ori
– 1 selecţie în echipa naţională

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri