Fotbal intern

S-A SINUCIS BĂLAN. Foştii colegi, DEVASTAŢI: “Nu ne aşteptam”

S-A SINUCIS BĂLAN. Lucian Bălan s-a sinucis joi, cu supradoză de pastile, decizie care lasă în doliu fotbalul românesc. Foştii colegi ai lui Bălan de la Steaua au vorbit despre această...
13.11.2015 | 00:00
SA SINUCIS BALAN Fostii colegi DEVASTATI Nu ne asteptam

S-A SINUCIS BĂLAN. Lucian Bălan s-a sinucis joi, cu supradoză de pastile, decizie care lasă în doliu fotbalul românesc. Foştii colegi ai lui Bălan de la Steaua au vorbit despre această tragedie.

S-A SINUCIS BĂLAN. “M-a surprins şi m-a îndurerat această veste. Ştiam că trece printr-o perioadă grea, dar speram să nu ajungă la această decizie. A fost mereu un băiat inimos, ne-a impresionat mereu prin devotamentul său. O nouă veste tristă în această perioadă. Vrem să învăţăm din aceste tragedii. Sînt foarte mulţi oameni care se confruntă cu probleme, poate şi psihologice. În aceşti 25 de ani au rămas atîtea nefăcute încît nu ştim de unde să începem acum”, a declarat Gabi Balint.

CONFESIUNE CU DOAR DOUĂ ZILE ÎNAINTE DE TRAGEDIE: “NU MAI SUPORT”

S-A SINUCIS BĂLAN. “Mi-e greu să vorbesc în astfel de momente. Am primit acum această veste. Noi, grupul care am fost, ne-am simţit mereu bine împreună. Iar asemenea veste cade foarte rău. În ultima perioadă cînd am vorbit cu el mi se părea că e bine dispus, niciodată nu s-a plîns de probleme de sănătate. Ştiam că obţinuse şi o pensie, nu ştiu ce l-a împins la acest gest. Doamne fereşte, Dumnezeu să îl odihnească”, a declarat Marius Lăcătuş.

S-A SINUCIS BĂLAN. “A ţinut foarte mult la maică-sa şi cred că pentru el a fost un mare şoc moartea ei. S-a trezit singur dintr-o dată. Cred că dacă l-ar fi ajutat cineva să îl ajute să vină la Bucureşti, să fie mai aproape de noi, foştii colegi, poate ar fi fost altul destinul lui”, a declarat Helmuth Duckadam.

UN FOST COLEG A IZBUCNIT ÎN PLÎNS DUPĂ CE A AFLAT DE SINUCIDEREA LUI BĂLAN

S-A SINUCIS BĂLAN. “Am vorbit cu el acum două săptămîni, spunea că e răcit. A avut probleme cu medicamentele. Urma cu tratament cu antidepresive, avusese cîteva căderi psihice. Probabil că nu i-au făcut bine, le combina probabil şi cu alcool. Mai bea. A fost un băiat muncitor, cu bun simţ, însă a avut mai multe supărări”, a declarat Ilie Bărbulescu.

S-A SINUCIS BĂLAN. Lucian Bălan a cîştigat Cupa Campionilor cu Steaua în 1986. A fost titular în finala cîştigată la Sevilla, în faţa celor de la FC Barcelona.