Carousel hot news

S-A SINUCIS BĂLAN. Boloni, reacţie ŞOC: “Sîntem responsabili de acţiunile noastre”

S-A SINUCIS BĂLAN. Moartea prematură a lui Lucian Bălan, care a luat o supradoză de medicamente, a stîrnit un val de reacţii triste din partea foştilor colegi ai mijlocaşului care a cucerit...
Autor: Adrian Dumitru | 12.11.2015 | 19:25
S-A SINUCIS BĂLAN. Boloni, reacţie ŞOC:

S-A SINUCIS BĂLAN. Moartea prematură a lui Lucian Bălan, care a luat o supradoză de medicamente, a stîrnit un val de reacţii triste din partea foştilor colegi ai mijlocaşului care a cucerit Cupa Campionilor Europeni cu Steaua, în 1986.

Lucian Bălan a MURIT intoxicat cu medicamente! A lăsat un bilet!

S-A SINUCIS BĂLAN. Ladislau Boloni, component al celei mai titrate echipe din istoria fotbalului românesc, s-a declarat surprins de moartea şocantă a lui Bălan şi a oferit un sfat celor care se află în situaţii asemănătoare.

S-A SINUCIS BĂLAN. Emeric Ienei: „E o veste groaznică! Nu se poate!” 

“Nu pot să declar prea multe…Sînt bulversat, sînt şocat! Nu îmi vine să cred. Trebuie să avem grijă ce decizii luăm. Toate deciziile pe care le luăm în legătură cu viaţa noastră au legătură cu ceea ce decidem noi să facem.

S-A SINUCIS BĂLAN. Foştii colegi, DEVASTAŢI: „Nu ne aşteptam” 

Sîntem responsabili de acţiunile noastre. Nu putem evita problemele în această viaţă”, s-a rezumat să declare Boloni pentru FANATIK.RO.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!