ADVERTISEMENT
Carousel hot news

S-A SINUCIS BĂLAN. Emeric Ienei: “E o veste groaznică! Nu se poate!”

S-A SINUCIS BĂLAN. Emeric Ienei, antrenorul Stelei de la Sevilla, omul care l-a introdus pe Lucian Bălan în echipa de start a fost foarte afectat de dispariţia acestuia....
Autor: Mirela Apostol | 13.11.2015 | 00:01
S-A SINUCIS BĂLAN. Emeric Ienei:

S-A SINUCIS BĂLAN. Emeric Ienei, antrenorul Stelei de la Sevilla, omul care l-a introdus pe Lucian Bălan în echipa de start a fost foarte afectat de dispariţia acestuia.

ADVERTISEMENT

S-A SINUCIS BĂLAN. Lucian Bălan a murit joi, după o supradoză de medicamente.

BĂLAN S-A SINUCIS. Steaua ’86 în DEPRESIE! „Nu ştiu cît mai rezist!”

S-A SINUCIS BĂLAN. “E o veste groaznică cea pe care mi-aţi comunicat-o. Nu se poate! Am vorbit ultima dată cu el în urmă cu două luni, era puţin abătut, nu părea prea bine din punct de vedere psihic. Îmi spunea că a pierdut un meci cu o echipă de-a lui din judeţ. Îmi pare nespus de rău, îl credeam mai puternic, aşa cum era ca jucător.

ADVERTISEMENT

Lucian Bălan a MURIT intoxicat cu medicamente! A lăsat un bilet 

S-A SINUCIS BĂLAN. Mic de statură, dar foarte puternic şi fizic, şi psihic. Am simţit din voce, acum două luni, că nu era bine. De fiecare dată cînd vorbeam cu el… îi ziceam: . Îmi pare nespus de rău. El a făcut parte dintr-o generaţie de aur a Stelei, şi chiar dacă a jucat mai puţin… a avut un cuvînt greu de spus în performanţele Stelei. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a spus Emeric Ienei.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!