News

S-a sinucis după o ceartă cu soțul! Femeia băuse prea mult și și-a înfipt un cuțit în picior

O femeie din Timiș, după ce a consumat alcool și s-a certat cu soțul ei, și-a înfipt în picior un cuțit și a murit în ciuda eforturilor medicilor de a o resuscita.
09.10.2022 | 12:01
Sa sinucis dupa o cearta cu sotul Femeia bause prea mult si sia infipt un cutit in picior
Politia a fost chemată, în Timiș, să constate o sinucidere cauzată de consumul excesiv de alcool / Foto: Lugojeanul
ADVERTISEMENT

În seara zilei de 8 octombrie, într-o localitate din Timiș s-a produs o adevărată tragedie. O femeie, pe fondul consumului excesiv de alcool s-a sinucis din greșeală în timp ce se certa cu soțul ei.

O femeie a murit după ce și-a înfipt un cuțit în picior! Se certa cu soțul

O tânără de 32 de ani a murit în localitatea Stamora Germană din județul Timiș în urma unui incident șocant, informează Tion. Conform informațiilor publicate până la această oră, ea s-ar fi înjunghiat în momentul în care se certa cu partenerul ei de viață.

ADVERTISEMENT

Mai exact, pare-se, femeia de 32 de ani consumase alcool în seara zilei de sâmbătă, 8 octombrie 2022. Ajunsă acasă în stare de ebrietate, soțul ei i-a reproșat că ar fi băut prea mult, iar în acel moment a început scandalul.

De nervi, cum reproșurile cu privire la faptul că ar fi băut în exces nu se terminau, femeia a luat un cuțit și și l-a înfipt în picior. Doar că, gestul pe care l-a făcut din greșeală s-a transformat într-o adevărată tragedie.

ADVERTISEMENT

Femeia a nimerit, cu cuțitul, artera femurală și a început să sângereze masiv. Văzând situația critică, soțul ei a sunat de urgență la 112, doar că medicii ajunși la fața locului nu au mai putut să o resusciteze pe sărmana tânără în ciuda eforturilor depuse.

Femeia care s-a înjunghiat cu cuțitul, în picior, a decedat din cauza pierderii masive de sânge, ceea ce i-a provocat un stop cardio-respirator la scurt timp după gestul necugetat făcut în urma consumului excesiv de alcool.

ADVERTISEMENT

A fost deschis un dosar penal pentru ucidere în culpă

Conform comunicatului oficial al Poliției din Deta, cea care a preluat cazul sinuciderii pe fondul consumului excesiv de alcool, oamenii legii au deschis, conform procedurilor legale, un dosar penal pentru ucidere din culpă.

”La data de 8 octombrie 2022, în jurul orei 19:10, polițiștii Secției 8 Rurale Deta au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie, în vârstă de 32 de ani, din localitatea Stamora Germană, s-a înjunghiat cu un cuțit în picior.

ADVERTISEMENT

Deși au fost efectuate manevre de resuscitare de către echipajul de Ambulanță ajuns la fața locului, fiind atinsă artera femurală, s-a constatat decesul”, transmit reprezentanții IPJ Timiș, conform sursei citate. De asemenea, soțul femeii care s-a sinucis din greșeală a fost audiat pentru a fi lămurite circumstanțele tragediei.

ADVERTISEMENT
Tags: