News

S-a sinucis, terorizat de pandemia de Covid-19. Ce a scris bărbatul în biletul de adio

07.09.2020 | 21:42
Sa sinucis terorizat de pandemia de Covid19 Ce a scris barbatul in biletul de adio
ADVERTISEMENT

Un bărbat s-a sinucis de teama că se va infecta cu noul coronavirus, lăsând inclusiv un bilet de adio.

Bărbatul avea 61 de ani și locuia în județul Dâmbovița și nu mai suporta gândul că ar putea să se infecteze cu noul coronavirus.

ADVERTISEMENT

Paradoxal, teama de moarte l-a determinat pe bărbat să își pună capăt zilelor, fiind terorizat de noul coronavirus.

Un bărbat s-a sinucis de teamă că se va îmbolnăvi cu Covid-19

Cu toate acestea, rudele susțin că nu avea motive reale să se teamă că va contacta Covid-19, deși în fabrica unde muncea au fost identificate mai multe cazuri de infectare cu Covid-19.

ADVERTISEMENT

Bărbatul era căsătorit și locuia împreună cu soția, soacra, fiica și fiul său și se temea că va lua Covid-19, boală pe care o va transmite rudelor.

A lăsat un bilet de adio prin care le-a explicat rudelor de ce a ales calea morții. „A găsit un bilet pe masă, acolo. El lucra cu sora sa la uzină și îi spunea mereu ”sora mea, mi-e frică de Covidul ăsta, mi-e frică că mă îmbolnăvesc”. ”Hai, mă, că nu mori tu, mor ăia bătrânii”, a explicat Maria Croitoru, vecina individului, conform Pro TV.

ADVERTISEMENT

Familia l-a găsit fără suflare și a chemat Ambulanța, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru bărbat.

Tot timpul era supărat, niciodată nu zâmbea. Nu comunica cu oamenii. Dumnezeu dacă vrea ne ia din fundul grădinii, eu așa zic. Credință în Dumnezeu și mergem înainte. E greu, e foarte greu”, a transmis o altă vecină.

ADVERTISEMENT

Locul de muncă al bărbatului, o fabrică din localitate, a luat măsuri drastice de siguranță după ce mai mulți angajați au luat Covid-19. Cu toate acestea, teama de infectare, combinată cu o posibilă depresie, nu i-au dat pace bărbatului, care a ales să-și pună capăt zilelor.

ADVERTISEMENT